lb lb lb lb lb lb lb lb
lb lb
lb lb lb lb lb lb lb lb lb
b
b b b b lb
lb lb lb lb lb lb
llllllll
llllllll llllllll
llllllllllll

llllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllRepar-oinwer och support llllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllll

llllllllllll

Binär Teknik erbjuder repar-oinwer till olika elektronikkomponenter och e-oorer samt stöd för Binär Teknik’s egna produkter.

llllllll
llllllll llll
llllllllllll
llllllll llllllll
llllllllllll

llllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllProjekt llllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllll

llllllllllll

Binär Teknik erbjuder olika projekt som t.ex Cloud, Kiosk, SMS Betalning, Toaletter, Nummerplåt erkännande, Ansikte erkännande, Access Control och mer. Vi kan även erbjuda speciell mjukvara och hårdvara.

llllllll
llllllll llll
llllllllllll
llllllll llllllll
llllllllllll

llllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllIndustriella kablar llllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllll

llllllllllll

Binär Teknik har ett stort utbud av industriella kablar. Kablarna kan tåla höga och låga temperaturer, är robusta och flexibla och har hög hastwWnet överföring.

llllllll
llllllll llll
llllllllllll
llllllll llllllll
llllllllllll

llllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllEngineering llllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllll

llllllllllll

Binär Teknik erbjuder olika industriella enneter för hårda miljöer. Enneterna måste ha ett utökat temperaturområde och låg strömförbrukning. Våra ingenjörer är redo att hjälpa till med val av e-oorer, bildskärmar, sensorer och controllers för olika uppgifter som är lämplig för just ert område.

llllllll
llllllll llll
ll

Om Binär Teknik AB

Binär Teknik är en e-nska privatägd teknologileverantör, som sedan 1996 har varit een föredragna leverantören av specialprodukter.

DANBIT grundades 1970. De första åren användes DANBIT sig främst med elektronisk mätning av mekaniska storneter - främst utrustning för vejning. I slutet av 1970 började DANBIT producerar industrie-oorer. De första kulderna var konkreta fabriker där d-oorerna var tvungna att beräkna betongblandningen och styra själva vägarbetet. I början av 1980-talet började DANBIT, som en av de första i Danmark, importera d-oorutrustning från Taiwan.

DANBIT itvecklades och producerades bland annat en telefon till döva. I linje med itvecklingen och spridningen av e-oorer har DANBIT specialiserat sig på e-oorsystem för industrin. Idag DANBIT leverantör av mer än 6000 specialprodukter, huvudsakligen importeras från Taiwan, Hong Kong, Kina, Korea, Japan, USA och itvalda länder i Europa. 1996 utvidgade DANBIT sin verksamnet och etablerade en svensk filial i Helsingborg. Det är nu ett självständigt företag -bBinär Teknik AB.

llllllll llllllll llllll
lb
ll
llllllll llllllll lb lb
llllll llllll
llllll ll lb ll ll ll lb lb ll