Cat. 6 kablar LSOH / PiMF

LSOH och PiMF katt. 6 nätverkskabeln

Konventionella kablar av polyeten, PVC eller termoplastisk uretan (TPU). I händelse av brand de halogenhaltiga kablar utveckla väteklorid (väteklorid) som övergår i saltsyra när det kommer i kontakt med vatten. LSOH eller LSZH ( Low Smoke Zero Halogen ) är en klassificering av material som typiskt används vid tillverkning av kablar. LSOH består av...

Mer

LSOH och PiMF katt. 6 nätverkskabeln

Konventionella kablar av polyeten, PVC eller termoplastisk uretan (TPU). I händelse av brand de halogenhaltiga kablar utveckla väteklorid (väteklorid) som övergår i saltsyra när det kommer i kontakt med vatten. LSOH eller LSZH ( Low Smoke Zero Halogen ) är en klassificering av material som typiskt används vid tillverkning av kablar. LSOH består av termoplastiska eller värmehärdande komponenter som verkar flamhämmande. Det utvecklar inte farlig gas och syraföreningar vid höga temperaturer eller i händelse av brand. Denna typ av kablar är mycket lämplig för användning i dåligt ventilerade utrymmen. LSZH-kablar har blivit mycket populärt att använda där skydd av personal och utrustning har hög prioritet i det offentliga institutioner, daghem, skolor och fritidshem.

 

LSZH kabel är grå med 100% koppartråd, 3um guld på kontakterna och just avslutat ledare

 

PiMF: Ställ för Pairs i metallfolie och är en term som ges till nätverkskablar med ett extra lager av isolering runt varje ledarpar. Dessutom kablarna 4 par, och ledarna är tvinnade (generellt för nätverkskablar)

 

LSOH och PiMF - skärmad partvinnad rakt utförda ledare (24 AWG):

Cat. 6 nätverkskablar - LSOH och PiMF

Cat. 6 kablar LSOH / PiMF

Det finns 55 produkter.

Visar 1-20 av 55 objekt