Filtrera på
Farve
Kabel
Fiber
Fibermode

MTRJ Fiberoptiska kablar

MTRJ (Mechanical Transfer Registered Jack) är en typ av fiberoptisk kontakt som används i nätverk och telekommunikation. Det är en liten formfaktorkontakt som ger en säker och pålitlig anslutning för både single-mode och multimode fibrer. MTRJ-kontakter har en kompakt design och...

Mer

MTRJ (Mechanical Transfer Registered Jack) är en typ av fiberoptisk kontakt som används i nätverk och telekommunikation. Det är en liten formfaktorkontakt som ger en säker och pålitlig anslutning för både single-mode och multimode fibrer. MTRJ-kontakter har en kompakt design och används ofta i datacenter och andra fiberoptiska tillämpningar med hög densitet.

Dataöverföringshastigheten för en MTRJ-fiberkabel beror på flera faktorer såsom typen av fiber (single-mode eller multimode), våglängden på ljuset som används för att överföra data och kvaliteten på komponenterna i det fiberoptiska systemet.

För multimodfiber är den typiska dataöverföringshastigheten för en MTRJ-kabel upp till 1 Gbps, medan den för singelmodsfiber kan vara upp till 10 Gbps eller högre. Den faktiska dataöverföringshastigheten kommer dock också att bero på den specifika implementeringen och nätverksinfrastrukturen.

MTRJ Fiberkabel till SC, LC, MTRJ, ST

MTRJ Fiberoptiska kablar

Det finns 25 produkter.

Visar 1-20 av 25 objekt

Aktiva filter