Se vårt sortiment av skärmar

MPEG

MPEG: Moving Picture Experts Group, är faktiskt en förkortning för en ISO / IEC-arbetsgrupp för beredning av kodningsformat för digitalt ljud och video (Film, video, musik, etc.). I vardagliga tal används emellertid MPEG en av de kodningsstandarder som gruppen har utvecklat. Den överskuggande fördelen med MPEG jämfört med andra format är att samma kvalitet kan lagras på mindre utrymme tack vare mycket sofistikerade komprimeringstekniker.

 

MPEG-4

MPEG-4: En av medlemmarna i MPEG-familjen som har antagit många av alternativen i MPEG-1 och MPEG-2, såväl som många andra relaterade standarder. Ursprungligen var MPEG-4 avsett som en låg bithastighet videokommunikation, men blev senare en multimediekodstandard som sträckte sig över hastigheter från kilobyte per minut. andra till faktor tio i megabyte per andra.

 

JPEG

JPEG: En allmänt använd komprimeringsteknik som används för fotografier. Vanligtvis uppnås en komprimeringshastighet på tio till en utan någon signifikant förlust i bildkvalitet.

 

MJPEG

MJPEG: Motion JPEG (M-JPEG) är namnet på ett videokomprimeringsformat, där varje bild / ram komprimeras som en JPEG-bild. Det används ofta i digitala kameror.

 

3GPP

3GPP: 3rd Generation Partnership Project är en grupp telekommunikationspartners som baserat på Global System for Mobile Communications (GSM) har utvecklat globala specifikationer för mobiltelefoni.

 

AVI

AVI: Audio Video Interleave är ett multimediafilformat. Introducerad av Microsoft, som en del av deras "Video för Windows" -teknologi, i november 1992 .. En AVI-fil kan innehålla video och ljud så att du kan få synkron uppspelning av ljud-video (verkligen "bara" ljud som passar bilden). AVI-filer stöder också olika / flera ljudfiler som vi känner till från film-DVD-skivor, till exempel.

 

SSF

SSF: Ett format som endast används för KAM-DVR4 +, 8+; 16+. En speciell mediaspelare måste användas för att visa filer i detta format.

 

PoE

PoE: Power Over Ethernet. Ett system som kan överföra elektrisk ström tillsammans med data till fjärranslutna enheter via en standard Ethernet-kabel eller en korsad Ethernet-kabel. Det kan vara för IP-telefoner, trådlösa LAN-åtkomstpunkter eller nätverkskameror.