Pollare för spärrar

Vad är en pollare?

En pollare är en järnstolpe som används för att skapa ett skyddande område. Pollarna i denna kategori är utformade för att fysiskt blockera fordonsintrång och skydda människor såväl som egendom. Dessa säkerhetsstolpar kan ha dekorativa element som reflexer etc. eller helt enkelt komplettera landskapet. Men deras primära funktion är motstånd mot potentiella slagkrafter. Pollare kan tillverkas av nästan vilket...

Mer

Vad är en pollare?

En pollare är en järnstolpe som används för att skapa ett skyddande område. Pollarna i denna kategori är utformade för att fysiskt blockera fordonsintrång och skydda människor såväl som egendom. Dessa säkerhetsstolpar kan ha dekorativa element som reflexer etc. eller helt enkelt komplettera landskapet. Men deras primära funktion är motstånd mot potentiella slagkrafter. Pollare kan tillverkas av nästan vilket material som helst beroende på deras önskade funktion, men de vanligaste materialen är metall, sten, cement eller plast.

 

Säkerhetspollar

Pollare kan också vara en visuell guide för fotgängare och trafik. Pollare kan hjälpa till att styra trafiken i den riktning det kan önskas. För det är det oerhört viktigt att basen där pollarna är monterade är fast. Även om pollaren är otroligt stark kan dålig mark leda till lågt motstånd när du kolliderar med ett fordon.

 

Skydd av personer

Lekplatser nära parkeringsplatser, skolor bredvid huvudvägar och uteserveringar är bara några av de platser där pollare kan vara en orsak till att en potentiell olycka undviks. Vi erbjuder pollare som är anpassade till fordonets hastigheter och avstånd från gågatan till körbanan.

Pollare för spärr ⇒ Med fjärrkontroll - Binär Teknik

Pollare för spärrar

Det finns 2 produkter.

Visar 1-2 av 2 objekt

Aktiva filter

 • LPR kamera för...

  LPR kamera för registreringsskylten erkännande IP67 nära, H.265, IK10, vandalsäker

  Avläsning av registreringsskyltar med hastigheten på 0-200 km / t
  kan registrera registreringsskyltar för upp till fyra filer till 5-megapixel upplösning vid 30 fps
  Inbyggd infraröd vita LED (cirka 60 meter)
  RJ45 gigabit port
  Ljudlarm
  ONVIF stöd
  Rörelseavkänning
  WDR
  Micro SD
  PoE
  12VDC / 24VAC
  utökad arbetstemperatur -40 - 60 °

  Pris Ring för pris
  Artikelnummer KAM-NR
  På vägen in