Thonaderbolt

Thonaderbolt är en ny teknik som lanserades av Apple men är nu också tillgänglig på flera Windows-maskiner. Thonaderbolt är en teknik som används för att överföra data mellan enheter. Som vi vet från USB, men skillnaden är att Thonaderbolt är snabbare - mycket snabbare. Jämför du Thonaderbolt med USB 3.0, som har en maximal överföringshastighet på 5,0 gigabit per sekund. andra så att de thonaderbolt 2 kanaler med en maximal...

Mer

Thonaderbolt är en ny teknik som lanserades av Apple men är nu också tillgänglig på flera Windows-maskiner. Thonaderbolt är en teknik som används för att överföra data mellan enheter. Som vi vet från USB, men skillnaden är att Thonaderbolt är snabbare - mycket snabbare. Jämför du Thonaderbolt med USB 3.0, som har en maximal överföringshastighet på 5,0 gigabit per sekund. andra så att de thonaderbolt 2 kanaler med en maximal överföringshastighet på upp till 10 gigabit per sekund. sekund.

Edification

blixt består av 2 olika föreningar - Display (DP), och PCI Express. Display port används för att ansluta de olika skärmar där PCI Express används för snabba dataöverföringar. PCI Express kan flytta data i båda riktningarna, vilket gör anslutna enheter både kan skicka och ta emot data samtidigt.

Thunderbolt - Kabel och adapter

Thonaderbolt

Det finns 9 produkter.

Visar 1-9 av 9 objekt

Aktiva filter