En produktserie utvecklad av ICP DAS, Taiwan, fungerar som styrenheter för användning i fjärrlogikstyrning och övervakning i olika industriella applikationer.

De har riktigt namngivit produktserien: WISE (Web Inside, Smart Engine).

WISE är ett användarvänligt och intuitivt HMI-gränssnitt som gör det möjligt för användare att implementera kontrolllogik på styrenheter bara några klick bort. ingen programmering krävs. Med denna kraftfulla och användarvänliga programvara kommer det att förkorta tiden och kostnaden för systemutveckling.

Webbservern på WISE-modulerna gör det enkelt att utföra uppgifter med inbyggda logikregler.

Med regeluppsättningen IF-THEN-ELSE, installation och implementering av logiska procedurer för moduler / styrenheter.

Uppsättningen av regler gör det möjligt att utföra åtgärder som kan utföras under vissa förhållanden.

T.ex. Ställ in I / O-kanalvärden, utför timer- och schemaläggningsuppgifter eller skicka larmmeddelanden under specifika förhållanden. Dessutom, via MODBUS TCP / RTU-protokollet, kan SCADA-paketet kontrollera eller övervaka I / O-kanal eller systemstatus i realtid WISE-moduler.

WISE-580x / WISE-523x / WISE-224xM tillhandahåller till och med flera I / O-funktioner. De låter dig ansluta till ett brett utbud av ICP DAS fjärr I / O-moduler och MODBUS TCP / RTU slavmoduler:

Användare är fria att välja de mest lämpliga I / O-modulerna. Med inlagt minneskort (SD) tillhandahåller det en dataloggerfunktion och realtidsregistrering av I / O-kanaldata och gör det möjligt att skicka dataloggfilerna till en FTP-server för dataanalys.

WISE-523x / WISE-224xM stöder IoT (SNMP, MQTT, CGI, FTP) som kan integreras med olika IoT-system som rumövervakning, smarta fabriker, smarta byggnader etc.

Kan ansluta till t.ex. Microsoft Azure eller IBM Bluemix och ICP DAS IoTstar IoT molnprogramvara. Funktionerna "Sensoriserad datainsamling med sensor", "Intelligent realtidsfältlogik" och "Enkel integration med IoT / SCADA-miljön" är WISE inte bara en styrenhet för IIoT-Edge-databehandling för sensorer i fältsidan i IoT-applikationer, utan också en IoT-gateway för att ladda upp sensordata till IoT-Cloud-systemet. Det är definitivt ditt bästa val för att bygga dina IoT-applikationer!

 

Exempel

icp%20das_1.png

WISE-71xx-serien stöder upp till 8 P2P-inställningar. Denna funktion gör att lokala WISE-moduler kan kommunicera direkt med andra fjärrmoduler. De kan fritt dela sina data såsom I / O-värde, DI / DO eller information om internt registerstatus.

icp%20das_2.png

Detta är bara ett litet urval av de många moduler som ICP DAS har i sitt enorma produktsortiment.

Vänligen kontakta oss så kommer vi gärna att erbjuda en lösning för din uppgift.