Slå på och av utrustning via nätverket - "IP ping Watch dog" för automatisk återställning av utrustning - 230VAC

Nätverksbaserad enhet för att slå på/av 230 VAC-utrustning.
Webbserver inbyggd - lösenordsskyddad
Kan pinga en stabil IP-adress och om det inte finns något svar - stäng av och på utrustningen
Tidtabell för att slå på och av - schemaläggare
Extra nätkabel: K-PWR-SHUKO180

NPOWER1+
1 901  SEK
Exkl. moms
Kvantitet
På vägen in  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

Spänningsförsörjningen för 230 VAC-enheter kan styras med NPOWER1+ , som sätts in mellan spänningsförsörjningen och enheten. Från vilken dator som helst på det lokala nätverket (eller över Internet) kan reläet i NPOWER1+ anslutas och brytas.

Enheten manövreras genom att skriva in IP-adressen för NPOWER1+ i en webbläsare, varefter en inbyggd webbplats (webbserver) dyker upp. Det kan möjligen används för att starta om utrustning som kan vara låst som routrar och datorer. På så sätt är det enkelt att starta om t.ex. en låst server och med Watchdog-timerfunktionen ett ADSL-kabelmodem eller -router om den inte får svar från Internet.

Fjärrkontroll av 230 VAC-försörjning via lokalt och internet.

10/100 Mbit Ethernet-anslutning med RJ45-kontakt.

Stöder protokollen HTTP, TCP/IP, SNMP, DHCP, DDNS och NTP.

OBS: Att starta om utrustning eller slå på/stänga av den via Internet kräver en känd IP-adress - antingen en fast eller så kan du använda Dynamic DNS (DDNS). Det kräver att routern stödjer DDNS, vilket fungerar på så sätt att routern kontaktar DDNS-leverantören (t.ex. dyndns.dk) och uppger sin aktuella dynamiska IP-adress, varefter DDNS-servern associerar den dynamiska IP-adressen med en fast webbadress , t.ex "minkonto.dyndns.dk" eller "www.mitdomæne.dk/npower1". För att använda denna funktion måste ett konto skapas hos dyndns.dk eller andra DDNS-leverantörer.

Det kräver också att den valda porten i NPOWER1+ vidarebefordras till NPOWER1+:s interna IP-adress i routern.

Dimensioner
85 x 85 x 85 mm (H x B x D)
Forsyning
Tilsluttes 230 VAC. Maks. belastning er 1920 watt (ca. 8 A)
Watchdog
Watchdog genstarter apparatet ved manglende respons. Der kan indstilles 1 – 9.999 sek. mellem hvert ”ping” eller http forespørgsel før genstart. Udgangen kan også tændes og slukkes ud fra en tidstabel.