Trådlös IO-moduler via ZigBee

Slavmodul med Ethernet ZIG-MST-E-I

ZIG-SL-E-I
3 040  SEK
Exkl. moms
Kvantitet
Fysiskt i lager  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

ZigBee är en självorganiserande trådlösa kommunicationsprotokol baserad på IEEE 802.15.4-2006 standarden. Det är det perfekta valet för de flesta industriella applikationer jämfört med andra trådlösa tekniker (till exempel WiFi eller Bluetooth), eftersom det finns en betoning på tillförlitlig dataanslutning. Applikationer är t ex:. Industriell kontroll, insamling medicinska uppgifter, rök och inbrottslarm och byggnadsautomation.

ZigBee är att införliva en nätverkstopologin självläkande, och är därför i stånd att snabbt sätta upp alternativa föreningar vars individuella moduler skulle fallera. Nya moduler flyttas automatiskt till höger i ZigBee nätverket och kommunicerar med de närmaste två moduler. Utöver den mesh (gitter), kan ZigBee konfigureras som en stjärna eller ett träd som inte har självläkande egenskaper.

Modulen har en inbyggd nätverksport så att icke-trådlösa enheter kan kommunicera via ZigBee nätverk. ZigBee nätverk är ett bra val där det är svårt eller omöjligt att köra kabel framåt -. F Ex På rörlig utrustning.. ZigBee-protokollet är tillgängligt, men inte samma datahastigheter som med WiFi och Bluetooth, men i gengäld kan du räkna med större stabilitet och säkerhet. ZigBee-moduler är lämpliga för användning med M485 moduler. Se mer om ZigBee på: http: //www.danbit.dk/info/zigbee

Buffer
1 kbit
Forsyning
10 - 30 VDC, 2 W
Hastighed
4,8 til 115,2 Kbps
Rækkevidde
Op til 100 m ved frit sigte
Software
Ja, der medfølger software til konfiguration af modulerne
Stik
RS232: 1 x DB9 han RS485: Skrueterminal (D+, D) uisoleret Netværk: 1 x RJ45 hun Antenne: R/SMA hun stik