4 Port Serial Port Server - seriell enhetsserver, RS232 / RS422 / RS485-port över Ethernet. 2 x RJ45, 4 x DB9 haneee, 12 - 48VDC

4 COM portar över Ethernet, internet
Varje COM port kan vara RS232 eller RS422 eller RS485
RS232 Pin 1 - 8: DCD, RXD, TXD, DTR, GND, DSR, RTS, CTS
RS422 / RS485 4-W: PIN 1 - 5: TXD +, TXD, RXD +, RXD, GND
RS485 2-W: PIN 3 - 5: Data, Data +, GND
Baud Rate: 50 bps - 921kbps
Databitar: 5, 6, 7, 8
Paritet: 1, 1.5, 2
Stopp Bit: Odd, Even, None, Space, Mark
2 x RJ45 10/100Mbit
Larm: Reläutgång
Spänning: 12 - 48VDC 6.5Watt
Webhaneeetering
IP Version: IPv4 / IPv6. TCP-server, TCP-klient, UDP-klient
Virtual Com
Pair anslutning
Supporter: XP till Win10, Server 2003, 2008, 2012
Mått: 135 x 88 x 50 mm
DIN fäste

ETH4SER-IC
7 272  SEK
Exkl. moms
Kvantitet
På vägen in  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

De flesta företag och myndigheter använder åtkomstkontrollplatta och Mifare eller RFID för att godkänna inmatningsidentitet. Traditionellt använder åtkomstkontrollmaskinerna RS232 eller RS485 seriellt gränssnitt med sina kablar som ansluter till inloggningsservern. Genom att använda Eth4SER IC kan åtkomstkontrollmaskinen expandera nätverket över längre avstånd via Ethernet-gränssnitt. Dessutom kan Eth2Ser-IC-länkar till en router för att få Internet Access-funktionen, så åtkomstkontroll kan ställas in och övervakas via Internet.
Processkontroll: För att övervaka, konfigurera och haneeetera robottransportören inklusive andra produktionsmaskiner som krävs PLC (programmerbar logisk kontroll) för att köra Ovanstående tillverkningsprocess. Et4SER IC kan ställas in på TCP-serverläge och ansluten till PLC. Således kan administratören konfigurera och ställa in komhaneeedosinställningar via den snabba Ethernet-intran för fjärrkontrollen av PLC utan att behöva stå vid maskinen.

Eth4Ser-IC seriell portserver är speciellt utformad för att konvertera RS232, RS422 eller RS485 seriell kommunikation till Industriellt Fast Ethernet-nätverk för att expandera nätverksavståndet effektivt och billigt. Det finns två 10 / 100Base-TX RJ45-portar tillgängliga i Eth4Ser IC för dina nätverksbehov. Eth4Ser-IC är en tidsbesparande och kostnadseffektiv lösning för användare och systemintegratörer för att snabbt omvandla sina seriella enheter till Ethernet-nätverket utan att behöva ersätta de befintliga seriella enheterna och mjukvarusystemet.
Fjärrkontroll: Eftersom etikeln-IC tillhaneeedahåller en lätt seriell Således kan det externa nätverkssystemet effektivt styras via sin webb-, telnet- och VCOM-kontrollsgränssnitt. Den stöder både applikations- och seriella driftslägen för larm- eller IP-adressanslutning, vilket sparar nätverksadministratörens tid för att upptäcka och hitta nätverksproblem utan visuell inspektion av kablar och enheter. Flera anslutningsalternativ är också tillgängliga för stora nätverksmiljöer.
Stabil prestanda under svåra omgivningar: Eth4Ser-IC ger en hög nivå av immunitet mot elektromagnetisk störning och kraftfulla elektriska överspänningar, som vanligtvis finns på bygggolv eller i trafikstyrkabiner. Driftstemperaturen från -40 till 75 ° C gör det möjligt att placera Eth4Ser IC i nästan vilken svår miljö som helst.

Eth4Ser-IC, utrustad med kompakt IP30-standardmetallhus, möjliggör antingen DIN-skena eller väggmontering för effektiv användning av garderoben plats. Eth4Ser-IC levererar också en integrerad strömförsörjningskälla med ett brett spektrum av spänningar (12 till 48VDC), idealisk för global drift med hög tillgänglighetsapplikationer som kräver dubbel- eller backup-effektinmatningar.

Dual Power-ingång till nätverk med hög tillgänglighet: Eth4Ser-IC har ett starkt dubbelströmsingångssystem med omfattande spänningar (12V ~ 48VDC) integrerad i kundens automationsnät för att förbättra systemets tillförlitlighet och uppetid.