Vatten niveau med ultraljudssensor för X-4XX-serien. Mätavstånd 0 - 12 meter. RS485 buss. NMEA 6P. 8 - 24VDC 22mA

Vätskedjupmätning med RS485 gränssnitt
Mätdjup: 0 - 12 meter
Driftstemperatur: -30 - + 140 ° C
Hus: PC / PBT, Cream Transducer
Supply Spänning: 8 - 24vdc < BR> Mål: Tips Ø 5cm
Setup med RST-3002 Programmeringsmodul

MNU-2424
19 363  SEK
Exkl. moms
Kvantitet
På vägen in  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

Övervaka vätskenivåer med en ultraljudssensor och en ControlByWeb®-modul. Ta emot SMS-meddelanden eller e-postlarm när en anpassad nivå uppnås. Logga och plotnivåhistorik med mer. Ultraljudssensorer arbetar med ultraljudsvågor för att mäta avståndet från ett mål (dvs en flytande yta). Det mäter avståndet genom att mäta skillnaden mellan tiden då vågsignalen skickades och tiden då samma våg mottogs efter det att den reflekteras från ytan.
Exempelvis är ultraljudssensorn i nivåövervakning en signal, som sedan reflekteras av ytan av vätskenivån. Den här signalen återgår sedan till sensorn som mäter den turidtid som krävs för att signalen ska köras. Sensorn använder den uppmätta tiden för att beräkna avståndet till vätskans yta. Sensorn rapporterar att avståndet till en display och / eller en styrenhet. Med det här avståndet, tillsamhaneees med tankens dimensioner och volym, kan du beräkna hur mycket vätska kvar i tanken när du övervakar. ControlbyWeb-moduler kan beräkna denna information för dig.
Varje ultraljudssensor kan anslutas till en kompatibel kontrollbyweb-modul (se nedan) för fjärrövervakning av vätskenivåer i realtid med hjälp av en vanlig webbläsare eller mobilanordning. Vätskenivåer kan presenteras för användaren som en enkel mätning av vätskehöjden, eller modulen kan konfigureras för att beräkna den använda vätskevolymen eller den återstående volymen i tanken och presentera den till användaren. Ingen speciell programvara krävs.
E-post och textvarningar: När en ultraljudssensor är ansluten till en ControlWeb-modul kan den konfigureras för att varna dig via e-post eller text när en viss nivå nås.
Loggning och diagram: Logga och diagram och nivådata. E-post loggfiler med jämna mellanrum.
Förutom enkel fjärrövervakning är ControlbyWeb-moduler fullt programmerbara och även anpassade kontrollfunktioner. Du kan till exempel ansluta en pump till ett relä eller en utgång på en ControlWeb-modul och kör haneeeuellt externt eller konfigurera modulen för att köra pumpen automatiskt om nivån blir för låg.