Web-aktiverad Volt / 4-20mA utgångsmodul över LAN och Internet. 5 x Analog +/-10V, 4-20mA 16bit Individuell skalning, 9 - 28VDC

Nätverksbaserad analog utgångsmodul
5 x separata analoga utgångskanaler
Utgångssignaler: 0-5V, 0-10V, ± 5V, ± 10V, 4-20mA
Utgångssignalerna är programkonfigurerade
Utmatningssignaler är programmerbara och skalbar
Inbyggd Isolerad DC-DC-försörjning 
Spänningsförsörjning: 9 - 28VDC / 5Watt
Ingen speciell programvara eller drivrutiner krävs
Lösenordsskyddad webbinställning och kontrollsidor
Statisk eller DHCP IP-adress
XML och Modbus/TCP
Kan uppdateras på plats
Avtagbar Terminal Connector

X-317-I
9 422  SEK
Exkl. moms
Kvantitet
Fysiskt i lager  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

x-317-i ™ är en webbaserad analog utgångsmodul med 5 x utgångskanaler. De analoga utgångarna motsvarar en programmerbar logisk styrenhet (PLC). I motsats till en PLC är X-317 I konstruerad för webbaserade applikationer. Ingen tilläggsprogramvara eller hårdvara krävs. X-317 Jag kan konfigureras, programmeras och testas i sin helhet med sin inbyggda webbserver. Web Setup-sidorna är intuitiva och lätta att använda och kräver inte speciella programmeringsförmåga.

x-317-Jag kan användas som en fristående enhet såväl som fungera som en kringutrustning för andra enheter som en programmerbar logisk styrenhet X-600m- I.

x-317-Jag har 5 st. Precision 16-bitars digital för analoga omvandlare (DAC). Varje kanal kan programmeras till 0-5V, 0-10V, ± 5V, ± 10V, 4-20mA områden. Spännings- och effektutgångarna för varje kanal är på ett enda skruvplint. De flesta industriella analoga applikationer kräver isolering mellan strömförsörjningen och analoga utgångar. X-317-I har en inbyggd DC-DC-omvandlare för att ge isolerad effekt till utgångarna. Ingen extern isolerad backplane krävs.

De inbyggda webbinställningssidorna gör att du kan konfigurera namnet och inställningarna för varje kanal. Du kan konfigurera utbudet av ett alternativ som ska vara i tekniska enheter. Exempelvis skalas ett ingångsvärde på 0 till 100% och behaneeedlas till ett utmatningsintervall på 4-20mA för att styra en spjällmotor etc.