Industriell Gigabit Ethernet-switch - 16 portar

16 RJ45 Ethernet-portar
10/100/1000 Mbps med automatisk justering av MDI/MDI-X
DIN-skena och väggmontering
Metallkapsling klassad till IP30
Dubbel strömingång för redundans
8K MAC-adresstabell
Arbetstemperatur -40 till 75 C grader
12 till 48VDC ingång

ESW16G-DIN
4 752  SEK
Exkl. moms
Kvantitet
På vägen in  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

Industrial Gigabit Ethernet Switch är konstruerad för hög prestanda i krävande industriella miljöer. Den har 16 gigabit RJ45-portar som automatiskt anpassar sig till nätverkshastigheter och kabeltyper. Överensstämmelse med ett brett utbud av IEEE Ethernet-standarder säkerställer att denna switch sömlöst kan integreras i befintliga nätverk samtidigt som den ger den tillförlitlighet och prestanda som förväntas i industriella miljöer.

Dess automatiska förhandlingsfunktion gör det möjligt för varje port att intelligent detektera nätverkshastigheten (10/100/1000 Mbps) och justera dess driftsläge för att matcha, vilket stöder både hel- och halvduplexkommunikation. Den energieffektiva designen minskar driftskostnaderna samtidigt som höga dataöverföringshastigheter och tillförlitlighet bibehålls. Quality of Service (QoS) har högsta prioritet, med IEEE 802.1p CoS-integration som möjliggör trafikprioritering för att säkerställa att kritisk nätverkstrafik flyter smidigt utan avbrott.

Switchens robusta design inkluderar ett IP30-klassat metallhölje som skyddar de interna komponenterna från damm och oavsiktlig kontakt, vilket gör den idealisk för användning i miljöer som är mindre än orörda. Installationsflexibilitet tillhandahålls av DIN-skena och väggmonteringsalternativ, som tillgodoser de unika behoven hos olika industriella installationer. Med dubbel strömingång säkerställer omkopplaren kontinuerlig drift även om en strömkälla går sönder, och omvänd polaritetsskydd skyddar mot elektriska missöden.

Denna industriella Ethernet-switch, som tål extrema temperaturer från -40 till 75 grader Celsius, och erbjuder överlägset skydd mot elektriska överspänningar och fysisk påverkan, är designad för att upprätthålla anslutning under de mest utmanande förhållanden, vilket gör den till ett pålitligt val för industrier där nätverksmotståndskraft inte är motståndskraftig. bara förväntat, men krävs.

Alarm
One relay output for power failure. Alarm relay current carry ability: 1A @ 24V DC
Dimensioner
66 x 107 x 152 mm
Driftstemperatur
-40 ~ 75 degrees C
Hastighed
10/100/1000Mbps
IP-Tæthed
IP30
Luftfugtighed
5 ~ 95% (non-condensing)
Montering
DIN-rail kit and wall-mount kit
Strømforbrug
DC input: Max. 3.4 watts/11.6BTU (System on) Max. 8.7 watts/29.7BTU (Full loading)
Strømforsyning
Dual 12~48V DC, 24V AC
Vikt
743g
Connector
Removable 6-pin terminal block for power input - Pin 1/2 for Power 1 - Pin 3/4 for fault alarm - Pin 5/6 for Power 2