DisplayPort Extender 4K upp till 100 meter över Cat6a, 4k60 70m, Full HD 100m. 12VDC

High End DisplayPort Extender
Upplösning upp till UHD 4K, 3840 x 2160 @ 30hz
enkelspel, katt 6a upp till 100 m
Point-to-Point-anslutning
Inga programdrivrutiner krävs
med EDID
Supply Spänning: 12VDC - Både TX och RX
kan driva den andra enheten över patchkabeln
Mått: 102 x 66 x 30 mm

BOOST-DP100-4K
7 130  SEK
Exkl. moms
Kvantitet
På vägen in  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

HDBASET DisplayPort KVM Extender, 4K DisplayPort Extender över Cat.6a med IR. Booster sänder okomprimerad DisplayPort-video 4K 30Hz upp till 70 meter och 1080p upp till 100 meter genom en enda katt. KVM Extenser uppfyller HDR och HDCP.

HDBASET 1.0 DisplayPort Video Extenderers tillåter användare att överföra okomprimerad 4K 30hz video i bästa kvalitet utan kompromiss. HDBASET 1.0 erbjuder unik okomprimerad videoexpansionsfunktion.

Enheter som stöder HDCP (produktion av digitalt innehåll med hög bandbredd) är kompatibel med videoinnehåll. Det mesta av den senaste DisplayPort-videoförlängaren support HDCP och är särskilt bakåtkompatibel med den tidigare versionen. Det innebär att du kan ansluta äldre källor till en ny skärm under HD-streaming utan HDCP-omvandlare däremellan. Rextron Video Extender stöder HDCP-tangenten för att säkerställa kontinuerlig videouppspelning när som helst.

Tvåvägs IR-förlängningsfunktion stöder IR-signal med full frekvens från 38kHz till 56kHz. Dessutom har pigtailkonstruktionen hos den externa IR-förlängningsenheten med 1,4 m kabel, vilket ökar avståndet mellan emitter- och mottagarhuvuden och IR-porten på videoförlängningsenheten, användar ett flexibelt och enklare sätt att installera IR-styrsystemet. Det ger en unik styrka som ofta används i kombination med hemmabiosystem och systemintegration.

HDBASET Extender Over Cat.x-kabeln är idealisk för offentlig överföring, utställningar, butiker, rättssal, busstation och många Fler applikationer. Dessutom är det lätt att installera, och ingen programvara eller drivrutiner krävs.

Afstand
4K - 70 meter, Full HD - 100 meter
Driftstemperatur
0 - +50°C
Kabinet
Metal
Opløsning
4K UHD, Full HD