21,5" IP69K rostfri PCAP-chassimonitor för livsmedels- och kemisk industri, tillval 1000 nits

21,5", FULL HD 1920 x 1080 16,7 m färger
Ljusstyrka 250nits (Möjlighet: 1000nits)
IP69K
VGA, (möjlighet HDMI)
USB för pekskärmskontroll
PCAP Projicerad kapacitiv multitouch-skärm, touch med platt design
En riktigt platt, lätt att rengöra frontyta med kantdesign
Full IP69K vattentät kapsling
SUS 316/ AISI 316 rostfritt stål för livsmedels- och kemisk industri
Vattentätt tätat ledningsrör för kabelskydd
Stöd VESA / YOKE-fäste
Optisk bindning (möjlighet)
Drifttemperatur 0°C till 45°C
541 x 337 x 56,2 mm
12V DC

MON21.5-T-IP69K
Ring 042 14 10 85 för pris
Kvantitet
På vägen in  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

Denna industriella TFT-skärm med IP69K rostfri PCAP-chassiskärm är den ultimata lösningen för företag som söker robusta och hållbara skärmar som klarar tuffa miljöer. Med sin IP69K-klassning är skärmen designad för att motstå inträngning av vatten med hög temperatur och högt tryck, vilket gör den idealisk för användning i industrier som kräver frekvent sterilisering och rengöring.

Skärmen har en PCAP-pekskärm som stöder regn- och handsklägen, lämplig för olika miljöer. Denna funktion tillåter användare att interagera med skärmen även i våta eller dammiga förhållanden, vilket gör den till en mångsidig lösning för ett brett spektrum av applikationer. Dess fullständiga skydd mot damm, olja, industriella rengöringsmedel, sura/alkaliska desinfektionsmedel och havsvatten säkerställer att den klarar även de tuffaste förhållanden.

Den robusta designen av denna industriella TFT-skärm med en IP69K rostfri PCAP-chassiskärm är speciellt skräddarsydd för att möta behoven inom livsmedelsförädling, dryckesproduktion, läkemedelstillverkning och kemiska fabriker.

Förutom sin robusta design är IP69K rostfria PCAP-chassiskärm byggd för att motstå högtrycksvatten från alla håll. Denna funktion gör det möjligt för den att motstå sprutning på nära håll, hög temperatur och högt tryck för sanering. Dess hölje i rostfritt stål är designat för att tåla hårda rengöringsmedel, sura/alkaliska desinfektionsmedel och havsvatten, vilket gör det lätt att rengöra och underhålla.

Den IP69K rostfria PCAP-chassiskärmen är konstruerad för att vara tuff och hållbar, vilket gör den idealisk för ett brett spektrum av applikationer. Dess fullständiga skydd mot damm, olja och andra föroreningar, tillsammans med dess förmåga att motstå högtrycksvatten och extrema temperaturer, gör den till ett toppval för företag som behöver pålitliga skärmar som tål tuffa miljöer.

Denna display är särskilt användbar i branscher som kräver frekvent sterilisering och rengöring, såsom livsmedelsbearbetning och läkemedelstillverkning. Med sin robusta design och IP69K-klassificering är DANBIT IP69K rostfria PCAP-chassiskärm den ultimata lösningen för företag som söker skärmar som klarar de tuffaste förhållandena."

Approval
CE, FCC
Dimensioner
541 x 337 x 56.2 mm
Driftstemperatur
0°C to 45°C
Forsyning
12V DC
IP-Tæthed
IP rating Full IP65/IP69K
Kontrast
3000:1
Luftfugtighed
10% to 90% RH, Non­Condensing
Maks. opløsning
1920 x 1080
Materiale
Stainless Housing
Montering
Vesa; Yoke
Touch
Projected Capacitive Multi Touch Screen
USB
1x USB type­A for touch screen control
VGA
1
Display
21.5"