Micro UHF RFID 865MHz keramisk TAG mot metall, ISO18000-6C, EPC-gen 2, EPC 96bit TID 512bit, IP68

Keramisk UHF emot metall
Survive Temp: -40 - + 250 ° C Kortlivad
Kan autoklaveras flera gånger
Driftstemp: -40 - + 85 ° C
Alien Higgs- 3 Chip
Mått: 10 x 5 x 3 mm
Vikt: 0,8 g
läsavstånd: upp till 3 meter (1 watt läsare)
Lämplig för plats mot metall - kan ge bättre läsavstånd
Läs / Skriv: 100.000 gånger
datalagring: Över 10 år
IP68 

RFID868TAG10-512
59  SEK
Exkl. moms
Kvantitet
Fysiskt i lager  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

RFID (radiofrekvensidentifiering) utgör för närvarande en viktig position i kapitalförvaltningen. Det kan, ge synligheten av tillgångens livscykler, medföra information om realtid om tillgångsplacering, felfri datainsamling och den ultimata i effektiva kapitalförvaltningsprocesserna. Automatisering av tillgångsförvaltning sparar din organisation, tid och pengar. Lämplig för åtkomsthaneeetering, inklusive: Spårning av IT-tillgångar, hälso- och sjukvårdstillgångar, finansiell kapitalförvaltning, infrastrukturförvaltning.

Taket kan vara inbäddat mot metall och kan motstå repetitiva autoklavcykler. Den är utformad för att uppfylla FDA-kraven, ATEX-certifierad och är en idealisk lösning för att spåra små verktyg, till exempel skalpell, vapen, auto reservdelar etc. Det är biokompatibelt för att säkerställa säkerhet i medicinska tillämpningar och har testats för att överleva högt Värme i upprepade autoklavcykler och industriell kemisk tvättning, som vanligtvis komplicerar användningen av RFID-enheter.

Olika RFID-taggar och etiketter för industrin. Aktiv förvaltning kräver ofta strikta policyer, disciplinerad drift och arbetsintensiv lagringsrevision. RFID hjälper många ledande företag att effektivisera och till och med automatisera sin dagliga förvaltningsverksamhet - vilket sparar både tid och pengar. Med RFID-lösning kan tillgångarna enkelt och effektivt och effektivt. Datum, t.ex. produktionsdatum, serienummer, underhållsinformation, Kan skrivas i taggar och etiketter. Därefter kan referensen läsas och laddas upp till styrsystemet, till exempel SAP, ERP, WMS, SCM. Med RFID och stödjande kapitalförvaltningssystem kan tillgångsplatser och tillgänglighet ses i realtid, vilket är nyckeln till bättre tillgångsutnyttjande. Dessutom kan RFID-systemet också skydda tillgången från stöld.
Den används för att spåra delar och arbeta i processen och minska defekter, öka kapaciteten och kontrollera produktionen av olika versioner av samma produkter
Supply Chain , Logistik och lager. RFID-taggar och etiketter gör det möjligt att automatisera räkning, spåra lager och lokalisera tillgångar. Det ger korrekt och effektiv kapitalförvaltning.
Ordmärken och smarta kort används i stor utsträckning för åtkomstkontroll på parkeringsplatsen. UHF-däckmärken är de bästa möjligheterna till förfalskning och stöld av däck.
RFID-taggar tillåter enhetliga företag, gästfrihetsorganisationer, kommersiella rengöringsmedel och medicinska faciliteter för att spåra kläder, sängkläder, tyg och andra tillgångar för korrekt, effektiv lagringshaneeetering och redovisning Politik.

Hälsoindustrin innebär många processer som behöver identifiering och spårning. På grund av komplexa driftsprocesser blir det mycket viktigt att öka effektiviteten och garantera patientsäkerheten. RFID spårar automatiskt eller identifierar med medicinsk utrustning, instrument, dokument och annan utrustning etc. kan hjälpa till att förhindra mänskligt fel och öka värdet för att spara kostnader och förbättrad effektivitet.