2 Kanal Fiberoptisk förbikopplare, upp till 100Gbps, LC Multi Mode, omkopplingstids 8ms, 9 - 48VDC, 24VAC, -40 - +75°C

2-kanals duplex eller 4-kanals simplex fiber optisk bypass omskifter
Fiberhastigheder 100 Gbps/40 Gbps/10 Gbps/1 Gbps/100 Mbps
Multi Mode med LC-stik
Optisk Bypass fall back omskifter
Swiche-tid <8ms
1dB Insertion loss (gennemgangstab)
Meget stor pålidelighed på kritiske netværkslink
IP30 tæt metalhus
Forsyningsspænding 9 ~ 48VDC eller 24VAC, 0,6Watt
DIN-skinne og vægmontering
Relæudgang for advarsel om strømafbrydelse
Driftstemperatur: -40 til +75°C
Industri-grade design
Mål: 135 x 87 x 32 mm

FIBER-BYPASS-LCM
7 499  SEK
Exkl. moms
Kvantitet
På vägen in  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

För att skydda de kritiska fiberoptiska nät mot fel i kraftsystemet är FIBER BYPASS-XX-serien ultra snabb automatisk återställning lösning för fibernätverk, som inte tolererar misslyckande, om det finns ett strömavbrott på vissa kritiska nätverksväxlar. Redundant ryggrad design med FIBER-BYPASS-XX som bypass (fiber-switching) kan minimera detta.

FIBER-BYPASS-XX serien är en industriell kvalitet Bypass switch för inbyggd, optisk fiber i 4 x duplex LC med två-kanals duplex eller simplex 4-kanals fiberoptisk förbindelse med bypassfunktion. De optiska fiberportar stöder 100Gbps / 40 Gbps / 10Gbps / 1 Gbps / 100Mbps fiberanslutningar. FIBER-BYPASS-XX växlar automatiskt optiska nätverkstrafik för att förhindra länkfel under strömavbrott. Det gör också att det lokala nätverket omkopplare kan ersättas eller tas bort utan att stanna i nätverket.

En optisk fiber routing.
FIBER-BYPASS-XX serie med användning av fiber-till-fiber teknik för att uppnå extremt låga förluster och ultrasnabb kopplingstiden. Två av fiberportar används för att ansluta till två fjärr fiberomskiftere, och de andra två fiberportar används för att ansluta till det lokala fiberomskifter. FIBER-BYPASS-XX-serien och den lokala fiber Ethernet-switchen drivs från samma kraftkälla.

När systemet strömmen är på, funktioner FIBER BYPASS-XX serie i normalläge och tillbaka Ethernet paket mellan två externa fiberomskiftere och lokal fiberomskifter.

När ett strömavbrott inträffar, fungerar fFIBER-BYPASS-XX serie i en omkoblingstilstand inom 8 millisekunder, som direkt vidarebefordrar Ethernet-paket mellan två externa fiberomskiftere och kringgår den lokala fiberomskifter.

När systemet effekten utvinns, återuppta nätverkstrafik drift mellan de två yttre och lokal fiberomskiftere fiberomkopplare.

Data
Fra 100Mbps til 100Gbps, duplex eller simplex
Forsyning
9 - 48VDC eller 24VAC, 0,6Watt
Kabinet
Metal, IP30, DIN-beslag
Mål og vægt
135 x 87 x 32 mm, 390g