6 portar Managed switch, 4 x RJ45 10/100/1000/2500 Mbps, 2 x SFP-kortplats 1000/2500 Mbps. 9-48VDC, 24VAC.

4 x 10/100/1G/2,5GBASE-T RJ45 kopparportar
2 x 10GBASE-SR/LR SFP+-platser, kompatibla med 1G/2,5GBASE-X SFP
1 x RJ45-till-RS232-konsolgränssnitt för grundläggande hantering och installation
DC 9 till 48V ingång eller AC 24V ingång
DIN-skena och väggmonterbar design
IP30 aluminiumhölje
Temperatur -40 till +75 grader C
2 x digital ingång (DI)
2 x digital utgång (DO)
Integrerar sensorer i autolarmsystemet
Överför larm till IP-nätverk via e-post och SNMP-fälla
IPv4 dynamiska routingprotokoll stöder RIPv2 och OSPFv2
IPv6 dynamiskt routingprotokoll stöder OSPFv3
Statisk routing för IPv4/IPv6 hårdvara
Stöder G.8032 ERPS (Ethernet Ring Protection Switching)
IEEE 1588v2 PTP (Precision Time Protocol) transparent klockläge
Stöder IPv4 IGMP snooping v1, v2 och v3
Stöder IPv6 MLD snooping v1 och v2
Switch Management Interfaces
SNMP-hantering

ESW4G-M-SFP2T
Ring 042 14 10 85 för pris
Kvantitet
På vägen in  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

2,5 Gbps kopparportar och 10 Gbps fiberportar ger kostnadseffektiva höghastighetsnätverk. Switchen är en av de första Multi-Gigabit Managed Ethernet-switcharna i industriell kvalitet som har fyra 2,5GBASE-T-portar, två 10GBASE-X SFP+-portar och Layer 3 IP-routing i ett robust IP30-metallhölje för drift i avlägsna områden stabilt inom temperaturintervall från -40 till 75 grader C.

Med stöd för Multi-Gigabit Ethernet tillåter switchen användningen av de befintliga Cat5e- och Cat6-kablarna för anslutning med högre hastighet, men medför inga kostnader och komplexitet till följd av ytterligare infrastruktur. När de väl behövs kan 10GBASE-X SFP+-portarna också erbjuda ännu högre överföringshastighet och större nätverkskapacitet.

Switchen kan manövreras med en hastighet av 2,5 Gbps över koppar- eller fiberoptiska kablar vilket hjälper till att accelerera prestandan för stor dataöverföring. 2,5GBASE-T koppargränssnitten stöder 4-hastighets (2,5G/1G/100/10) automatisk förhandling och 2,5Gbps dataöverföring med de befintliga Cat5e och Cat6 UTP-kablarna, vilket innebär att hastigheten kan ökas utan extra kostnader. Det kan definitivt ge dig den hastighet du kräver och dess Plug and Play gör installationen enkel.

De fiberoptiska 10GBASE-X SFP+-gränssnitten stöder trippelhastigheter, 10GBASE-SR/LR, 2500BASE-X och 1000BASE-SX/LX, vilket innebär att administratören nu flexibelt kan välja lämplig SFP/SFP+-transceiver beroende på överföringsavståndet eller överföringen hastighet som krävs för att utöka nätverket effektivt. Switchen ger bred bandbredd och kraftfull bearbetningskapacitet och stöder redundant ringteknologi och har en stark, snabb självåterställningskapacitet för att förhindra avbrott och externa intrång. Den innehåller avancerad ITU-T G.8032 ERPS-teknik (Ethernet Ring Protection Switching), Spanning Tree Protocol (802.1s MSTP) och redundant ströminmatningssystem i kundens industriella automationsnätverk för att förbättra systemets tillförlitlighet och drifttid i tuffa fabriksmiljöer. I ett enkelt ringnätverk kan återställningstiden för datalänken vara så snabb som 10 ms.

Med det stödda Modbus TCP/IP-protokollet kan switchen enkelt integreras med SCADA-system, HMI-system och andra datainsamlingssystem i fabriksgolv. Det gör det möjligt för administratörer att på distans övervaka den industriella Ethernet-switchens driftsinformation, portinformation, kommunikationsstatus och DI- och DO-status, vilket enkelt kan uppnå förbättrad övervakning och underhåll av hela fabriken.

1588 Tidsprotokoll för industriella datanätverk. Switchen är idealisk för telekom- och operatörs-Ethernet-applikationer, och stöder MEF-tjänstleverans och timing över paketlösningar för IEEE 1588 och synkront Ethernet.

Omkopplaren stöder Digital Input och Digital Output på frontpanelen. Detta externa larm gör det möjligt för användare att använda Digital Input för att upptäcka och logga extern enhetsstatus (som dörrintrångsdetektor) och skicka händelselarm till administratörerna. Den digitala utgången kan användas för att informera administratören om portstatus inklusive länk ner, länk upp eller strömavbrott.