1,8 m Mini DisplayPort till DVI-kabel full HD 1080

Mini Dp till DVI
1,8 miljoner
Ingen ljudöverföring
Adapter för HDMI till mini displayport
Full HD 1080P, Thunderbolt till DVI-kabeln stöder en upplösning på upp till 1920 x 1200/1080P (Full HD)
Guldpläterad kontakt
Bred kompatibilitet:
DVI till Thunderbolt 2-omvandlarkabeln är kompatibel med
Microsoft Surface Pro 6, Pro 5, Pro 4, Pro 3
SurfaceBook (inte Surface för Windows RT)
MacBook Pro, MacBook Air, Mac mini, Mac Pro
ThinkPad X1 Carbon
Och andra med Mini DisplayPort eller Thunderbolt 2-port.

K-MDP-DVI2
Ring 042 14 10 85 för pris
Kvantitet
På vägen in  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

Mini DisplayPort till DVI-kabel. Den här typen av kabel är utformad för att ansluta bärbara datorer eller datorer med Mini DisplayPort- eller Thunderbolt 2-portar till externa skärmar, såsom DVI-skärmar, projektorer eller TV-apparater.

Full HD 1080P-upplösning: Mini DisplayPort till DVI-kabeln stöder en maximal upplösning på 1920 x 1200/1080P (Full HD). Det betyder att du kan njuta av högkvalitativa, levande och skarpa bilder på din externa skärm när du använder den här kabeln.

Stabil anslutning: Kabeln har guldpläterade kontakter som är gjorda av ren koppar och är korrosionsbeständiga. Denna design säkerställer hållbarhet och förbättrar signalöverföringen, vilket ger en stabil anslutning för utmärkt videokvalitet. Denna kabel är också mindre benägen för anslutningsproblem än andra typer av kablar.

Mirror Mode eller Extension Mode: Mini DisplayPort till DVI-kabeln stöder både spegelläge och förlängningsläge. I spegelläge kommer den externa skärmen att visa samma innehåll som din bärbara dator eller datorskärm, så att du kan njuta av en större skärm med din familj eller vänner. I förlängningsläge behandlas den externa skärmen som en separat skärm, vilket ger dig möjlighet att utöka din arbetsyta.

Bred kompatibilitet: Denna kabel är kompatibel med en rad enheter som har Mini DisplayPort eller Thunderbolt 2-portar, som Microsoft Surface Pro 6, Pro 5, Pro 4, Pro 3, SurfaceBook, MacBook Pro, MacBook Air, Mac mini, Mac Pro , ThinkPad X1 Carbon och andra.

Det är viktigt att notera att DVI inte stöder ljud, så du behöver en separat ljudkabel om du vill överföra ljud från din bärbara dator eller dator till din externa bildskärm.