8 kanals digital ingång (våt/torr), 8 kanals digital utgång, Ethernet, 2 x LAN Daisy-Chain. Modbus TCP/IP, MQTT, -25 - +75°C

8 x Digital ingång över Ethernet / MQTT
8 x Digital utgång över Ethernet / MQTT
Inspänning: upp till +50VDC
Inbyggd webbserver
Modbus TCP/UDP- och MQTT-protokoll
2-portars Ethernet-switch (LAN Bypass) för Daisy-Chain
Dubbel vakthund (programmerbar
I/O-paranslutning (Push och Poll)
Stöder webbkonfiguration och firmwareuppdatering via Ethernet
8 x ingångskanaler för våtkontakt och torrkontakt
Våt är aktivt när spänning appliceras
Torr är aktiv vid slutande kontakt
LED-display för att visa I/O-status
Mått: 127 x 99 x 33 mm
Matningsspänning: 10 - 48VDC / 3W

ETHIO8DI8DO-2MQ
3 589  SEK
Exkl. moms
Kvantitet
På vägen in  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

Med digital DI- och DO-funktion är modulen en IP-baserad Ethernet I/O-övervaknings- och styrmodul. Modulen kan fjärrstyras via ett 10/100 M Ethernet-nätverk med Modbus TCP/UDP-protokoll. Modbus har blivit ett de facto standardkommunikationsprotokoll inom industrin och är nu det mest tillgängliga sättet att ansluta industriella elektroniska enheter. Detta gör modulen perfekt för integration med HMI, SCADA, PLC och andra mjukvarusystem.

Har 16 digitala ingångskanaler för våtkontakt och torrkontakt. Med 2 Ethernet-portar tillåter modulen seriekoppling, vilket möjliggör flexibilitet vid lokalisering av enheter, förenklar installationen och sänker infrastrukturkostnaderna. Den har 8 kV ESD-skydd, 4 kV EFT-skydd. Varje ingångskanal kan användas som en 32-bitarsräknare.

Modulen kan användas tillsammans med en DO-modul för att skapa en DI till DO-parkoppling via Ethernet. Efter konfigurationen kan modulen polla status för de lokala DI-kanalerna och sedan använda Modbus/TCP-protokollet för att kontinuerligt skriva till de externa DO-enheterna.

Den är utrustad med en löstagbar plintkontakt för enkel och robust kabeldragning i industriella situationer och har en kraftfull 32-bitars ARM MCU för att hantera effektiv nätverkstrafik.