16 kanal digital input (Våt / torr) Ethernet, 2 x LAN DAISY-chain. Modbus TCP / IP, MQTT, -25 - +75°C

16 x Digital ingång över Ethernet / MQTT
Ingångsspänning: Upp till + 50VDC
Inbyggd webbserver
Modbus TCP / UDP och MQTT-protokoll
2 portar Ethernet switch (LAN Bypass) Till Daisy-Chain - Double Watchdog (Programmerbar
I / O-Paranslutning (tryck och poll)
Stöd webbkonfiguration och firmwareuppdatering via Ethernet
16 x Ingångskanaler för våtbrytare och torrbrytare
Våt är aktiv vid spänning i
Torka är aktiv vid stängning av kontakt
LED-display för att visa I/O-status
Mått: 127 x 99 x 33 mm
Supply Spänning: 10 - 48VDC / 3W

ETHIO16DI-2MQ
2 998  SEK
Exkl. moms
Kvantitet
På vägen in  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

Med digital DI-funktion är modulen en IP-baserad Ethernet I / O-övervaknings- och kontrollmodul. Modulen kan fjärrstyras via ett 10/100 m Ethernet-nätverk med Modbus TCP / UDP-protokoll. Modbus har blivit ett gemensamt standardkommunikationsprotokoll i branschen och är nu det mest tillgängliga sättet att ansluta industriella elektroniska enheter. Detta gör modulen perfekt för integration med HMI, SCADA, PLC och andra mjukvarusystem.

har 16 digitala ingångskanaler för våt kontakt och torr kontakt. Med 2 Ethernet-portar möjliggör DAISY-kedjans anslutningsmodul flexibiliteten i lokaliseringsenheter, underlättar installationen och sänker infrastrukturkostnaderna. Den har 8 kV ESD-skydd, 4 kV EFT-skydd. Varje ingångskanal kan användas som en 32-bitars räknare. Modulen kan tillsammans med en MOT-modul användas för att skapa di två gör koppling genom Ethernet. Efter konfiguration kan modulen polla statusen för de lokala di-kanalerna och sedan använda Modbus / TCP-protokollet för att kontinuerligt skriva till de externa DO-enheterna.

Den är utrustad med en avtagbar klämskärare för enkel och robust ledningar i industriella situationer och har en kraftfull 32-bitars arm MCU för att hantera effektiv nätverkstrafik.