Ethernet över 2-trådsanslutning med VDSL. Upp till 90 Mbps och upp till 1,4 km mellan 2 VDSL-moduler. Säkert ersättning för WiFi

Med 2 st. VDSL2 + A kan etableras nätverksanslutning över 2-tråds kabeln

Upp till 1,4 Km Ethernet bridge via de 2 bitar. VDSL2 + A
hastighet beror på kabel och längd - upp till 90Mbps
automatiskt anpassar hastigheten till högsta hastigheten
kan även kommunicera med ETH-VDSL2 + 4 + (4-port switch)
1 x LAN 10/100 BASE-T RJ45 auto-MDI / MDI-X-porten
1 x VDSL2 + A RJ11 hon
5VDC, ingår 2A strömförsörjning
Genom 2 st. ETH-VDSL2 + En en skall gå till CPE och den andra till CO
Anslut varje ände av två-tråds partvinnad kabel
ESD-skydd:.. 6KV
DIN montering, väggmontering. DIN fäste er option 
SÅLD separat! För 2 stycken för ett sätt.

ETH-VDSL2+A
1 726  SEK
Exkl. moms
Kvantitet
På vägen in  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

100/100 Mbps nedströms / uppströms, högpresterande Ethernet Over VDSL-lösning
Eth-VDSL2 + A är en Ethernet-Over-VDSL2-omvandlare med hög prestanda. Den är utformad baserat på två kärnnätverksteknik, Ethernet och VDSL2 (digital abonnentlinje 2 med mycket hög datahastighet). VDSL2-tekniken erbjuder den absolut snabbaste dataöverföringshastigheten över befintliga koppar-telefonlinjer utan ett behov av kablage. Eth-VDSL2 + A stödjer ultra bakre prestanda till det grundliga telefonnätet med upp till 100/100 Mbps symmetrisk datahastighet inom 300m och 50 / 2mbps för 1,4 km långdistansanslutningar.

Implementering med befintliga telefonkoppar Linjer
-VDSL2 + A är också en långsiktig Ethernet (LRE) -omvandlare som levererar en RJ-45 Ethernet-port och en RJ-11-telefonuttag för VDSL2-anslutning. Med hjälp av den extra splitteren från Eth-VDSL2 + A-paketet kan splitteren ge krukor splitter för att dela den befintliga telefonlinjen med krukor; Därför är det inte nödvändigt att ersätta de befintliga koppartrådarna. Lägg bara in et-VDSL2 + A med extra splitter i den befintliga RJ-11-telefonuttaget och ett högpresterande VDSL2-nätverk kan anslutas. Eth-VDSL2 + A är idealisk för att användas som en Ethernet-extender för ett befintligt Ethernet-nätverk.

Leverera serviceanslutning med hög efterfrågan på ISP / Triple Play-enheter
Eth-VDSL2 + A Ger utmärkt bandbredd för att tillfredsställa Triple Play-enheter för hemunderhållning och kommunikation. Med förmågan på 100 / 100mbps symmetrisk dataöverföring möjliggör Eth-VDSL2 + en många multimediatjänster att arbeta på det lokala internet, till exempel VOD (video på begäran), röst över IP, VideoPhone, IPTV, Internet Caching Server, distansutbildning och så vidare .

Enkel och flexibel installation
Ethernet-over-VDSL2 Converter levereras med en plug-and-play-design och är helt kompatibel med alla typer av nätverksprotokoll. Dessutom kan driftsstatus för varje port och hela systemet övervakas via de rika diagnostiska lysdioderna på frontpanelen. VC-231 erbjuder två lägen, CPE och CO, för användning: CPE-läge används på klientsidan, och CO-läget är på den centrala sidan. CPE- eller CO-läget kan justeras med en inbyggd DIP-omkopplare. För punkt-till-punkt-anslutning måste ett CPE-läge Eth-VDSL2 + A och ett CO-MODE-et-VDSL2 + A konfigureras som några omvandlare för att utföra anslutningen.

Supplies Superior Upstream och Nedströmsöverföringsprestanda
Eth-VDSL2 + A definierar även symmetrisk bandplan för överföring av uppströms och nedströms signaler, utför bandplanen högre överföringskvalitet i kort sortiment till centrala sida (CO) i symmetriskt läge. Totalt, när Eth-VDSL2 + A är i profil 17A-driftsläge, vilket ger långdistansöverföring med ultrahög prestanda till det grundliga telefonlinjenätet, och när et-VDSL2 + A är i 30A driftsläge, kortdistansversionerna med uppströms och nedströmsöverföring Tillhaneeedahålla prestanda för trådhastighet.

Övrig
Cabling: • Ethernet   10Base-T: 2-pair UTP Cat.3,4,5 up to 100m (328ft)   100Base-TX: 2-pair UTP Cat.5, up to 100m (328ft) • VDSL   Twisted-pair telephone wires (AWG24 or better) up to 1.4km
Dimensioner
97 x 70 x 26 mm
Driftstemperatur
0 ~ 50°
Duplex
Half duplex Back pressure and IEEE 802.3x Full Duplex Pause frame flow control
Forsyning
5V DC, 2A
LED
• One Power • 3 for RJ-11/VDSL2 • 2 for per RJ-45 10/100Base-TX port
Porte
10/100Base-TX: 1 RJ-45, Auto-Negotiation and Auto-MDI/MDI-X VDSL: 1 RJ-11, female Phone Jack PHONE: Additional Splitter for POST connection
Vikt
199g