Slå på och av utrustning via nätverket. "IP-ping av stabil webbsida" för auto återställning. Schedule för på/av. 2 x 230VAC ut

Reläbox för att slå på/av 2 x 230 VAC utrustning via nätverket
Visar aktuell strömförbrukning och omgivningstemperatur på PC.
Webbserver inbyggd - lösenordsskyddad.
Tidsschema - tidtabell för att slå på/av
Tidtabell för på/av. 2 x 230VAC utgångar

NPOWER2+
2 947  SEK
Exkl. moms
Kvantitet
På vägen in  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

NPOWER2+ är en kompakt box för att övervaka och slå på/av/starta om elektrisk utrustning med hjälp av inbyggd automation eller genom att manövrera den inbyggda webbservern ("hemsidan") över internet/lokala nätverk.
Apparaten innehåller en Watchdog som "pingar" med lämpliga intervall, t.ex. en server på nätverket som drivs av NPOWER2+.
Tillförseln till denna enhet avbryts kort om inget svar erhålls på kommandot "ping". Den inbyggda webbplatsen kan manövreras från vilken dator som helst via det lokala nätverket eller Internet och används för att stänga av/på den anslutna utrustningen.
Det finns lösenordsskydd mot missbruk. Likaså nätverksutrustning, som t.ex routrar, brandväggar, trådlösa åtkomstpunkter etc. som "hänger sig" startas om. På så sätt kan du få en "fräsch uppkoppling" utan att själv behöva vara där för att trycka på knappen.
NPOWER2+ kan t.ex. är inställd på "ping" eller http begär en stabil server på Internet. Om ADSL-routern, som försörjs via NPOWER2+, "hänger sig" och det inte finns något svar, kommer NPOWER2+ automatiskt att starta om routern genom att stänga av och slå på strömförsörjningen.

Slå på och av via nätverk. Startar automatiskt om utrustning som "hänger sig". Drivrutin och programvara är tillgängliga under nedladdningen

Dimensioner
100 x 114 x 109 mm (H x B x D)
Watchdog
Der kan indstilles 1 – 10 sek.