25 kanal 4K NVR Recorder / inspelare för IP-kamera. 4K HDMI, 1080p VGA. Upp till 16 TB HDD / SSD. H.265. ONVIF

IP-kamera nätverksspelaren upp till 25 kameror
Visar live-video och spela in samtidigt
H.265/H.264/H.265+/H.264+ videokomprimering
4K ( 3840 x 2160) visning på HDMI Kabel
1080p på VGA-utgång
Bandbredd upp till 120 Mbps
2-vägs ljud - mikrofon/aux I/O 
1 x RJ45 1000Mbit port
Rymmer 3,5" SATA III HDD/SSD max 16 TB
2 x USB 2,0
Planerad inspelning av 25 IP-kameror samtidigt
Export video i AVI-format
Händelse detektion: rörelse, videoförlust IP kamerakontroll
SNTP Time Protocol - tidssynkronisering
PPPoE / DHCP / statisk nätverksanslutning
P2P Cloud (Google / Dropbox)
TCP / IP, HTTP, UPnP, DNS, NTP, SMTP, DHCP, FTP, DDNS, RTSP, RTCP, P2P Nätverksfunktioner

KAM-NVR-P25
3 262  SEK
Exkl. moms
Kvantitet
På vägen in  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

Högpresterande övervakningslösning
KAM-NVR-P25 är ett helt nytt 25-kanals Linux-inbäddad nätverksvideoinspelare (NVR) till campus, samhällen, restauranger och mer. KAM-NVR-P25 är avsedd för IP-övervakning applikationer med lokal HDMI-skärm och stöder IP-kameror med upp till 4K och H265 / H264 / H265 + / H264 + videokodec för realtidsövervakning, inspelning och uppspelning av hög kvalitet. Det stöder också 4K videoupplösning på någon HD-skärm.
KAM-NVR-P25 kan användas som ett kontrollcenter för kontroll och övervakning av upp till 25 anslutna nätverkskameror (ONVIF-stöd) lokalt eller på distans, perfekt utformad för intelligent IP övervakningssystem med två interna SATA-enheter låda gränssnitt och videofiler som lagrats i NVR länge. KAM-NVR-P25 är utrustade med övervakningsutrustning upptäcker misstänkta händelser, kommer du att larmas med en surrande larm, larm via e-post, röstvarningar och skärmen.

Det inspelade videofiler kan sparas i NVRen utan att det behövs en extra PC för lagring av filer, vilket ger användarna en säker övervakningssystem till en lägre totalkostnad. Helt kompatibel med iOS, Android, och Internet Explorer i Windows operativsystem för flera plattformar fjärråtkomst KAM-NVR P25 därmed kunna ytterligare öka säkerheten i lokalerna för att skydda din egendom. Dessutom är det helt kompatibel med mobila app.

Fjärr övervakning i realtid
Upp till 25 IP-kameror kan anslutas KAM-NVR-P25 via en ansluten IP-nätverk (t.ex. växlar PoE). KAM-NVR P25 ger hög prestanda video och fin utsikt över fler megapixel kameror. Användare kan visa fjärrövervakning i realtid och spela upp inspelade videoklipp via webbläsaren eller den medföljande PVMS (Professional Video / Central haneagement Software).

Du kan söka och installera f. t.ex. KSM-D-DOM5MP AI5 IP-kameror eller kameror ONVIF enkelt via webbgränssnittet och effektivitet. Förutom webbgränssnittet stödjer NVR även Viewer APP programvara för Smart Phone, så att du kan ansluta till NVR när som helst.

fjärråtkomst via mobila app, webbläsare eller VMS
KAM-NVR-P25 tillhaneeedahåller en central övervakningsledningsfunktion med godkännande av den medföljande videohaneeetering. Med VMS kan KAM-NVR P25 NVR-systemet är utbyggbart för att haneeetera flera webbplatser i upp till 256-kanals IP-kameror samtidigt. Dessutom användare kan övervaka NVR via mobilappfremviser eller webbläsare som helst och var som helst.