Lagerförsäljning: Arcnet nätverkskort, PCI

Interfaces ARCNET with PCI
Utilizes COM20022 ARCNET controller
Enhaneced software capabilities over earlier generation ARCNET controllers
Set one of 255 possible station addresses with node address switch or application software
Automatic configuration of I/O and interrupt
High-speed I/O access to the COM20022
Supports coaxial and twisted-pair cabling including EIA-485
Variable data rates up to 10 Mbps utilizing the various EIA-485 transceiver options
Suitable with all Contemporary Controls MOD HUB and AI Series active hubs
CE Mark

ARC-PCI
20 414  SEK
Exkl. moms
Kvantitet
Fysiskt i lager  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

32 bit 5 V PCI ARCnet kortet
BNC-anslutning
2,5 Mbit / s överföringshastighet
lysdioder indikerar online-trafiken
Adresse görs med hjälp av DIL kontakter på bakplattan
Drivrutiner för Novell-nätverk (under Windows 95), DOS, Windows 3.1, 95, 98, NT, 2000, XP och Linux

PCI standarden kräver att instickskort använder en 3,3 V kraftkälla tillhanedahålls av datorns moderkort, vilket gör fem power föråldrade. Som svar på denna utveckling, Modernt Controls infört en universell spänning PCI ARCNET Network Interface Module (NIM) som är kompatibel med både 3,3 volt och äldre, 5-Volt datorer.
PCI20U produkt är en drop-in ersättning för den PCI20, 5 V PCI-kort, som avlägsnar något arbete som behövs av användaren för att migrera till 3,3 V PCI- eller PCI-X-slot moderkort. Detta visar företagets engagehaneg för ARCNET teknik och kundernas krav på äldre installationer.
PCI-X är en förbättring av den ursprungliga PCI Local Bus Specifikation gör det möjligt enheter för att arbeta med hastigheter på upp till 133 MHz. Om en PCI20U installeras i en buss som kan PCI-X drift klock resterna vid 33 MHz frekvensbegränsande alla andra enheter på bussen till den konventionella PCI-protokollet.
Denna anordning inkorporerar COM20022 chip. Nya funktioner inkluderar orderkedjning, sekventiell tillgång till interna nätverk och dubbletter nod ID upptäckt. Bussanropskollisionsproblem minimeras eftersom modulens avbrottsnivån och I / O-basadress tilldelas genom Plug-and-Play (PnP) drift. Det finns inget krav på vänta-state skiljedom.
PCI20U serien utnyttjar de nya funktionerna i COM20022 såsom 10 Mbps kommunikation som utnyttjar de olika EIA-485 transceiver alternativ. Detta inkluderar DC-kopplade och AC-kopplade (transformator) EIA-485-varianter. Konventionella 2,5 Mbps dipulse signalering stöds också.
PCI20U Modulen har två lysdioder i styrelsen för övervakning nätdrift och PCI-buss tillgång till modulen. Den är utrustad med en 8-positionen, allmänt ändamål DIP-omkopplare som skulle kunna användas för att tilldela om ARCNET nodadressen utan att ta bort modulen. Ytterst är nodadress konfigureras via programvara så att DIP-omkopplaren kan användas för användardefinierade funktioner.