3G Basstation som överförar LOG-DATA från trådlösa Dataloggrar i systemet. Överföring till dator eller Cloud via 3G mobilnät

Radio basstation hämtar Log data från loggers
basstation finns en koppling mellan loggar och PC
basstationsdata från 100 trådlösa loggrar
Frekvensband basstation och datalogger är 870MHz
Upp till 150meter - beroende på förhållanden
större avstånd med repeatrar (radio-relästationer)
Överföringar loggdata via GSM 3G GPRS mobilnät
USB-gränssnitt till PC för setup:
Basstation, anslutning docka för uppgifter (Optical)
Protokoll: SMTP (POP före SMTP AUTH (inloggning) FTP, SMS
SMTPS (SMTP över SSL)
Temperatur: -10 - +55°C
Mått: 96 x 66 x 39 mm
Strömförsörjning ingår 
Endast till T&D loggers

LOG-WL500GSM
8 387  SEK
Exkl. moms
Kvantitet
Fysiskt i lager  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

LOG WL500GSM serien gör det möjligt att mixa och matcha en mängd olika trådlösa radiokommunikations loggers med olika datainsamlare för att möta dina behov.

LOG WL500GSM är en datainsamlare utrustad med 3G nätverk. Den samlar in data från närliggande dataloggrar via trådlösa radiokommunikationer och skicka dem automatiskt via 3G mobiltelefonnätet till den adress som FTP-server eller e-post.

Det är perfekt för situationer där du inte har någon dator eller LAN tillgängliga, till exempel. Under transport, i växthus eller på byggarbetsplatser. Så länge du kan ge ström, kan du samla in och överföra data utan oro och stress.
LOG WL500GSM kan kombineras med någon av våra dataloggrar LOG-WL500 serien. Och upp till 20 loggers kan registreras för samtidig användning. Använd vår programvara för att göra inställningar för mobil kommunikation.

Eftersom den använder mobilnätet för att överföra data, allt du behöver göra för att säkerställa en strömkälla och vara i den mobila området för att skicka data till en FTP server eller till en registrerad e-postadress.

efter kan skickas ett varningsmeddelande automatiskt via e-post eller SMS och / eller genom att ansluta en summer eller lampa till kontaktänden kan du skapa ett larm På plats. Den kan också användas tillsamhanes med vår TD WebStorage service, vilket gör det enkelt att övervaka data finns grafer och kolla varningar från valfri dator eller mobil enhet webbläsare.

Övrig
Alarm advisering via email og SMS. Kan styres via SMS kommandoer. Dataoverførelse via GPRS nettet (GPRS email eller FTP)
Forsyning
Batteri 4 stk. AA Eller via DC stik 1,7/ 3,5 mm 5 VDC