1 Port Seriell port server RS232, MOXA NP5110-EU. Seriell enhetsserver

Extern COM-port via Ethernet och Internet.

1-port RS-232 seriella enheter servrar

ETH1SER-W
2 403  SEK
Exkl. moms
Kvantitet
Fysiskt i lager  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

Liten storlek för enkel installation

Äkta COM / TTY-drivrutiner för Windows och Linux

Standard TCP / IP-gränssnitt och mångsidiga driftssätt

Lätt att använda Windows-verktyg för att konfigurera flera enhetsservrar.

Inbyggt 15 kV ESD-skydd för alla seriella signaler

SNMP MIB-II för nätverkshanetering

Översikt

Enhetsservrarna NPort 5100 series är utformade för att göra seriella enheter nätverksskärda på ett ögonblick. Den lilla storleken på servrarna gör dem idealiska för att ansluta enheter som kortläsare och betalningsterminaler till ett IP-baserat Ethernet LAN. Använd NPort 5100 Series Enhetsservrar för att ge din PC-programvara direkt åtkomst till seriella enheter från var som helst på nätverket. 

Mest kostnadseffektiva seriell-Ethernet-lösningen

Använda seriella enhetsservrar för att ansluta gamla seriella enheter till Ethernet är nu vanligt, och användare förväntar sig att servrarna är kostnadseffektiva och ger ett brett utbud av användbara funktioner. Med fullt stöd från Microsoft och Linux operativsystem och solid 5 års garanti, erbjuder NPort® 5100-serien det bästa valet för seriella till Ethernet-omvandlare. 

Justerbar finish och dra hög / låg motstånd

I vissa kritiska miljöer kan termineringsresistenser behövas för att förhindra reflektions- eller seriella signaler. Vid användning av termineringsmotstånd är det också viktigt att du ställer in höger / lågmotståndet så att den elektriska signalen inte skadas. Eftersom inga uppsättningar av resistansvärden är universellt kompatibla med alla miljöer, är NPort 5100-enhetsservrar försedda med avslutningsbygel och dra höga / låga motståndsvärden för varje seriell port. 

Standard TCP / IP-gränssnitt och brett urval av lägen

NPort® 5100-enhetsservrarna kan konfigureras för TCP-server, TCP-klient, UDP-server / klient, parning eller Ethernet modemläge med programkompatibilitet baserad på ett standard nätverks API (t.ex. Winsock eller BSD Sockets).

Sann COM / TTY drivrutiner för befintlig programvara

Rätt COM / TTY-drivrutiner levererade Med NPort® 5100-enhetsservrar kan du fortsätta använda programvara avsedd för kommunikation via COM / TTY-portar. Installation och konfiguration är smärtfri och gör att seriella enheter och PC kan kommunicera smidigt via ett TCP / IP-nätverk. Att använda Moxas sanna COM / TTY-drivrutiner är ett utmärkt sätt att behålla din mjukvaruinvestering samtidigt som du njuter av fördelarna med att nätverka dina seriella enheter.

Lätt att felsöka

NPort 5100-servrar stöder SNMP, som kan användas för att övervaka alla enheter via Ethernet. Varje enhet kan konfigureras att automatiskt skicka fälla meddelanden till SNMP-haneteraren när användardefinierade fel hittas. För användare som inte använder SNMP-chef och e-postvarning kan du skicka i stället. Användare kan definiera avtryckaren för varningarna med hjälp av Moxas Windows-verktyg eller webbkonsol. Till exempel kan varningar utlösas av en varm start, en kallstart eller ett lösenordsändring.