WiFi webbrelä över Ethernet, Internet 1 x Digital in, 1 x Effektrelä ut, 1-tråds temperatur / fukt, Modbus / TCP, 9 - 28VDC

Trådlös nätverksbaserad digital I / O-modul med 1-tråds port
1 x Power Relay 12amp, COM NO, NC
1 x Digital Input Optoisolated, 0 - 26VDC
1-wire buss för 4 x Temp / Fuktgivare
Wi-Fi 802.11b/g/n
Antenn inkluderad
Räckvidd Upp till 100 meter
Logga in Input, Counter Value
Temperatur, fukt, relä läge och volt in
BASIC skript för avancerad flexibilitet
Skicka e-post-larm (upp till 8 e-postadresser)
Statisk eller DHCP IP-adress
RTC med NTP-Server synkronisering
Ingen programvara krävs
XML, Modbus/TCP och fjärrkontroller
On-site-uppdateringar
Avtagbar Terminalkontakt

XW-210-I
5 058  SEK
Exkl. moms
Kvantitet
Fysiskt i lager  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

WiFi Web Relay är ett användarvänligt Wi-Fi-relä och 1-tråds buss för temperatur- och fuktighetssensor och med statuslarm. WiFi Web Relay har ett inbyggt relä för att styra ljus, motorer och andra relativt höga strömbelastningar, en digital ingång som kan användas för att övervaka och rapportera omkopplingssensorerna och en "1-tråd" -port för anslutning till 4 digital Temperatur / fuktgivare upp till 50 meter bort.
Inbyggd webbserver - WiFi Web Relay fungerar bra som en fristående enhet som kan styras och övervakas med hjälp av en vanlig webbläsare. Den kan konfigureras och konfigureras med enkla menyer.
Wireless Access Point - WiFi Web Relay kan vara en oberoende trådlös AP (åtkomstpunkt) som inte kräver ytterligare servrar eller ControlbyWeb-enheter. I det läget, WiFi-webbrelä-realtidstemperaturer eller ingångsstatus direkt till en användare via webbläsare eller CBW-mobilapp (tillval).
Setupen är enkel. Det finns ingen app för nedladdning, ingen prenumeration för att köpa, ingen programvara krävs och ingen programmering krävs för installation eller användning.
loggning av data som sensordata och ändringar i I / O-läge. Både periodisk och händelsebaserad logg stöds. E-post / textmeddelanden som sensordata och ändringar i I / O-läge. Både periodisk och händelsebaserad logg stöds.
Peer-to-Peer (P2P) Kommunikation - WiFi Web Relay har möjlighet att fjärrbegränsa reläer placerade på andra ControlbyWeb-enheter.