Åtillkomstillkontillroll med ansiktillsigenkänning kan känna igen ansiktillen , fingeravtillryck och RFID-tillaggar

Åtkomstkontroll med RFID och ansiktsigenkänning

 • Download PDF
 • email Send to a friend
 • Send to a friend

  Restparti: Fiber Patillch Panel

  Restparti: Fiber Patillch Panel

  Patchpanel / 24-port / ST kontakt / BEIGE

  Recipient :

  * Required fields

  Avbryt eller 

 • file_download Downloads
 • live_help Ask a question
ADGANG-A-RFID
5 743 SEK
Exkl. moms
Kvantitet
På vägen in  

ACCESS-A-RFID, till exempel. används för styrning tillgång till lokal-er, utrustning eller liknande. vilken det är önskvärt att begränsad åtkomst. ACCESS-A-RFID är också lämplig som bevis.

ACCESS-A-RFID är en terminal med läsarna ansiktsigenkänning och fingeravtryck eller RFID. Dessutom är den utrustad med en 4,3 "pekskärm och tangentbord.

ACCESS-A-RFID kan användas "standalone", där data lagras internt i terminalen, men det kan också vara ansluten till nätverket och ansluten till en dator som kan användas för att konfigurera systemet och samla in och bearbeta de registrerade data som samlas in terminalen. Innehåller Windows mjukvara för detta ändamål.

Det unika med denna terminal för passersystem är dess förmåga att läsa och känna igen ansikten. Den här funktionen är ledande inom utvecklingen av biometriska passersystem.

ACCESS-A-RFID är utrustad med en speciellt utvecklad snabb processor och stort minne, vilket minskar ansigtsverificeringen till mindre än 2 sekunder. Den högupplösta kameran är utrustad med infraröda lampor, som ansiktsigenkänning fungerar - även i totalt mörker. För ökad säkerhet och flexibilitet, ansikte läsning, kompletteras med en RFID-läsare. Installationen är mycket enkel eftersom alla menyer och inställningar är lätta att nå med hjälp. Pekskärm, och det finns ytterligare sex anpassningsbara knappar, kan funktionen väljas efter behov. Åtkomstkontroll kan administreras via en inbyggd webbserver använder. En webbläsare, härifrån också data som lagrats på en dator via ett nätverk.

Intern lagringskapacitet:
700 sidor
5000 fingeravtryck och upp till 100.000 inspelningar kan lagras internt i ACCESS-A-xx.

4,3 "TFT pekskärm. Åtkomst via ansikte läsning, fingeravtryck / RFID eller PIN - eller kombinationer därav. Inbyggd högtalare. Högupplöst värmekamera. PC-anslutning: TCP / IP, RS232, RS485 och USB. Trådlös anslutning är ett alternativ. 2 USB-portar (kan användas för att säkerhetskuppiera data till USB-minne - kräver inlochgning) Finns även med trådlöst nätverk - Kontakta försäljningsavdelningen för mer information.

Dimensioner
194 x 165 x 86 mm (H x B x D)
Operativsystem
Software til Windows XP, Vista, WIN 7 og WIN 8 medfølger
Driftstemperatur
0 - 45º C / Luftfugtighed: 20% - 80% Rh
Udgange
Relæ til elektrisk lås, Wiegand-udgang via skrueterminal
Indgange
Dørsensor, Udgangsknap
Hukommelse
256 MB flash, 64 MB SDRAM
Back-up
Indbygget 2000 mAh backup-batteri sikrer op til 4 timers fortsat drift i tilfælde af strømafbrydelse.
Forsyningsspænding
Strømforsyning medfølger 12V, 3A