2-kanals temperaturlogger -199 - +1760°C, Wifi, Bluetooth, USB, Termoelementsensor. Gratis T&D WebStorage molntjänst

Trådlösa temperatursloggar med WiFi, Bluetooth
Batteri från 10 dagar (1 mätning per minut automatisk uppladdning)
Batteri upp till 1 år (1 mätning per tid auto-upload)
längre batteri Operation på Bluetooth Off under loggning
2 x 8 000 mätningar i minnet med datum och tidsstämpel
Exkl. Externa termokopplare (K, J, T, E, S, R)
Noggrannhet: 0,1 ° C / 0,2% ( S och R)
Känsla Svarstid: Sensor Gratis
Gratis molnservice: TD WebStorage
LCD-skärm Visar nuvarande mätningar
PC-programvara: Verktyg och presentation Ingår
USB Port
Mått: 78 x 58 x 26 mm
Batterityp: AA

LOG-L75W
4 104  SEK
Exkl. moms
Kvantitet
På vägen in  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

Log L75W är en temperaturlogger med två tillgängliga termoelement (K, J, T, E, S, R) sensoranslutningar och kan mäta från -199 till 1760 ° C.

Funktionsknappar på Enhet ger dig möjlighet att göra inställningar och starta / stoppa inspelningen. Använd den trådlösa LAN-funktionen för att automatiskt ladda upp data till molnet när som helst och få varningar. Med Bluetooth-meddelande kan du visa data och göra inställningar från en smartphone eller surfplatta. Anslut till en dator med en USB-kabel för att ladda ner registrerade data och göra inställningar ändras.

Det är perfekt för användning i ultrahöga temperaturer som i en växtugn eller i djupa frysar där temperaturen når ultra låga nivåer .
LOG-L75W använder en trådlös LAN-åtkomstpunkt för att automatiskt ladda upp registrerade data och varningsmeddelanden till vår gratis molnbaserade "TD WebStorage Service" eller din Windows-dator som kör programvaran "TD Data Server". Använd vår mobilapp "TD Thermo" för att kontrollera data från din smartphone eller surfplatta och använd Bluetooth-kommunikation för att göra inställningar och ladda ner registrerade data. För att göra inställningar och ladda ner data via USB till en dator, använd vår Windows-programvara. Windows-programvara "TD-graf" gör det enkelt att visa och analysera data från din dator.