1-tråds temperatur- och luftfuktighetssensor för webbaserade X-4XX och X-600M styrenheter. -40 - +80°C, 0 - 100 % RH. 3 meter

1-tråds kombisensor för temperatur och luftfuktighet
3 anslutningar: +5VDC, Gnd, data
Max. längd på kabel till styrenhet: 180 meter
Monteringsfäste för vägg
Monteringsfäste för penetration
Temperaturområde: -40 - +80°C
Noggrannhet: ± 0,4°C (0°C till 80°C)
Fuktighetsområde: 0 - 100% RH
Ej lämplig för miljöer med upprepad eller långvarig kondens
Noggrannhet: ± 2 %
Givartyp: Digital 1-tråd (Maxim DS18B20)
Kabellängd: 3 meter
Sondlängd: 100 mm
Sonddiameter: 17,5 mm

X-DTHS-P
3 238  SEK
Exkl. moms
Kvantitet
Fysiskt i lager  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

X-DTHS-P är en ny sensor och temperaturavkännande sond som används med många av produkterna i 400-serien, X-600M och WebRelay Wireless. Temperatur och luftfuktighet mäts noggrant, digitaliseras och skickas till ControlByWeb-modulen via en seriell 1-tråds databuss. En eller flera sensorer kan anslutas till 1-trådsbussen och kabeln kan förlängas upp till 180 meter från modulen utan förlust av mätnoggrannhet. X-DTHS-P kommer med två monteringsalternativ: Monteringsklämma - montering mot en yta. Genomgående väggmonteringsfäste. Fästet har en skumpackning som tätar åtkomsthålet. Temperatur/fuktighetsgivare med tillbehör för väggmontage.
Givaren kan installeras utomhus, men måste skyddas från väder och vind. Installera sensorn på en skyddad plats borta från regn eller direkt solljus. Ingen extra programvara eller strömförsörjning krävs. Anslut och konfigurera helt enkelt på en av våra kompatibla produkter. Temperatursensorledningar: Sensorn har tre ledningar som ansluts till en kompatibel styrenhet. Vid behov kan kabeln förlängas med extra tråd (max 180 meter).