4-portars webbaserad på-/avstängning av utrustning via Internet, moln. Pinga stabila webbsidan för att starta om. 4 x 230VAC.

Webbaserad fjärrkontroll för att slå på/av via Internet
Inbyggd webbserver. Användarnamn + Lösenord
MQTT, Cloud, SNMP
APP för smartphone
Watchdog med ping av stabil webbplats (Google etc.)
4 x 230 VAC-uttag - IEC C-13-utgång 10A och C-14-ingång 15A.
Webbserver inbyggd - lösenordsskyddad.
VPN-klient
Stöder: HTTP, HTTPS/SSL, TCP/IP, PPPOE, DHCP, DDNS, SNMP v3, SMTP, NTP, TLS
Stöder: Cloud Connect: AWS IOT, GOOGLE Cloud IoT, Microsoft AZURE IOT
Mått: 195 x 116 x 45 mm
Rackbeslag köps separat

NPOWER4
3 374  SEK
Exkl. moms
Kvantitet
Fysiskt i lager  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

NPOWER4 ger fjärrmanuell kontroll av de kritiska enheterna genom att klicka på några knappar på smarttelefonens eller datorns webbsida. Stoppa den problematiska enheten genom att koppla bort strömmen till ett specifikt uttag. Genom att stänga av strömmen och starta om enheten på distans sparar du tid och pengar genom att eliminera behovet av att skicka tekniker till orsaken till problemet.
Administratören kan övervaka PDU:s totala energiförbrukningsinformation från fjärränden via Internet för att till fullo förstå strömförbrukningen för alla enheter.
Konfigurera varningar om överbelastningshändelser och meddela chefer via e-post och trap så att administratören kan reagera på kriser på kortast möjliga tid för att minimera katastrofer. Central hanteringsprogramvara som kan hantera ett stort antal PDU:er kraft, temperatur och fuktighetsinformation. Databasen lagrar strömförbrukningsinformationen för kraftskenan och tillhandahåller historikkurvan för administratörens referens.

Kompakt enhet för att automatiskt slå på/stänga av utrustning vid specifika tidpunkter baserat på en tabell. De 4 utgångarna kan ställas in oberoende av varandra. De kan också styras med en webbläsare via en webbserver inbyggd i NPOWER4. Med NPOWER4 ingår en beskrivning av protokollet och ett mjukvaruutvecklingskit, så att du kan utveckla dina egna program baserade på TCP/IP-kommandon för att styra NPOWER4. Slå på/av via lokalt och internet. Automatisk på/av baserat på en tidtabell.

Dimensioner
45 x 220 x 120 mm (H x B x D)
Forsyning
Forsyning 230 VAC