Antennkabel / Coax

Koaxialkabel är född 1880 och är en typ av elektrisk kabel med en inre ledare omgiven av ett rörformigt isolerande skikt, som omges av en rörformig ledande skärm.

Alla koaxialkablar också har en isolerande yttermantel eller mantel. En koaxialkabel är en transmissionsledning som används för att bära högfrekventa...

Mer

Koaxialkabel är född 1880 och är en typ av elektrisk kabel med en inre ledare omgiven av ett rörformigt isolerande skikt, som omges av en rörformig ledande skärm.

Alla koaxialkablar också har en isolerande yttermantel eller mantel. En koaxialkabel är en transmissionsledning som används för att bära högfrekventa elektriska signaler med låg förlust. Det används för bredbandsnätverkskablar, kabel-tv-signaler och ansluter radio sändare / mottagare för att de antenner.

Detta är mycket viktigt att en koaxialkabel är tillverkad av material av hög kvalitet, som 100% ren koppar och att det rörformiga isolerande material ger hög isolation, och här är skum-isloator bäst.

är det viktigt att en koaxialkabel är så kort som möjligt eftersom det fungerar signaldæmpene. En koaxialkabel för radiosändare är 50 ohm - motståndet kallas impedans och bör vara lämpliga för radiosändaren - mittemot anordningen (. T ex En antenn) måste utformas med samma motstånd. Möjligen. felparning kommer att ge reflektioner av kabeln och förstöra / störa signalöverföringen. Videosignalöverföring bör impedansen är 75 ohm (RG59)

En sändare och mottagare ser en koaxialkabel som många komplexa passiva komponenter - kapacitet mellan ledaren och sköld, spolar i serie och en ohmsk resistans (förlust i koppar) .

en förlust i en koaxialkabel gäller för både sändare och mottagare. En kraftfull koaxialkabel till exempel. LLC400 (10 mm tjockt) tillhandahåller ungefär 22 dB förlust per 100meters vid 2,4 GHz (WiFi). En LCC200 (5 mm tjock) ger en förlust av en del 100meters per 55 dB vid 2,4 GHz. Kom ihåg att kompensera Coax kabelförlust med passiv Gain antennen om möjligt. Undvik aktiva signalförstärkare 2-Wejs

Kom ihåg: Bra kvalitet kabeln ger den bästa anslutningen

Antennkabel / Coax

Det finns 68 produkter.

Visar 1-20 av 68 objekt