Load Pins / Shackels

Interface tillverkar laststift (laststift) och spänningslänk används för att tillhaneeedahålla kraftmätning förknippad med lagerstift eller bultar. De innehåller hus i rostfritt stål och innehåller våra patenterade dragmätare. Dessa ger extremt noggranna avläsningar. Våra laststift finns i kapaciteter som sträcker sig från 220 pund till 3 miljoner pund. Våra spänningsanslutningar i kapacitet från 11K lbf till 220.4K lbf. Trådlösa sändare är...

Mer

Interface tillverkar laststift (laststift) och spänningslänk används för att tillhaneeedahålla kraftmätning förknippad med lagerstift eller bultar. De innehåller hus i rostfritt stål och innehåller våra patenterade dragmätare. Dessa ger extremt noggranna avläsningar. Våra laststift finns i kapaciteter som sträcker sig från 220 pund till 3 miljoner pund. Våra spänningsanslutningar i kapacitet från 11K lbf till 220.4K lbf. Trådlösa sändare är tillgängliga för överföring av effektavläsningar från laststift och spänningslänkar. Lastövervakningsanslutningar är utformade för att lyfta och väga applikationer i svåra miljöer. Lätt att installera och skräddarsy till standardkedjestorlekar, mycket exakta och lätta produkter.
Länk till gränssnitt: https://www.interfaceforce.com/product-category/load-pins-tension-links/

Load Pins / Shackels

Det finns 2 produkter.

Visar 1-2 av 2 objekt

Aktiva filter

Load stift Lastcell i...

Load stift Lastcell i rostfritt stål. Tillgänglig upp till 1 360 Mega ton. Att byta bult på linje till kran och liknande.

Last-stift eller liknande. För kranmm.
designade stift eller bultar som bär en last
rostfritt stål
används med gaffelarmar eller axlar för att övervaka lasten
kapacitet upp till 3000 k LBF (1,360 mt)
Få erbjudande på denna produkt
Mekaniskt mått och viktbehov

Pris Ring för pris
Artikelnummer LC-LP-LOADPIN
På vägen in