Vägning förstärkare med RS232 ed

Precisionsvägnings förstärkare med RS232-utgång

SGA232
5 427  SEK
Exkl. moms
Kvantitet
På vägen in  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

Vägning förstärkare och AD-omvandlare med serieport.
Ställ en serieport på töjningsmätaren lastcell.
Datautmatningen, kalibrering och styrning via en seriell RS232 port.
Funktion
För att ladda signal från en lastcell i en dator som kräver både en vägningstillförselförstärkare spänning till lastcellen samt en A / D-omvandlare. SGA232 modul innehåller alla tre delar och en seriell port integrerad i en kompakt modul lämpar sig för installation nära till lastcellen. Härifrån utbyts digitala data med datorn via serieporten.
Kablage och datautbyte
Modulen är så kompakt att den lätt kan monteras ganska nära lastcellerna. SGA232 modul kräver sin egen RS232-port på datorn. Datorer kan också kommunicera med modulen via LAN eller Internet med hjälp av serieport-servrar med TCP / IP (se kap. 11). För användning med datorer som inte har serieportar, f. Ex. Används ett av korten serieportar för PCI-bussen i kapitel 12 eller f. Ex. en USB till serieport omvandlare i kapitel 13
Avancerade funktioner:
Felkompensering
Den innehåller f. Ex. Tabellerna där kalibreringsdata kan införas så att det automatiskt kompensera för icke-linearitet lastcellen och om de används typ SGA TEMP, vilket är en temperatursensor, också kompenseras för lastcell driftstemperatur.
Självtest
Ett självtest funktion kan upptäcka om det sker en förändring av lastcellen eller modul SGA känslighet eller noll.
Mjukvara och programmering
Utbyte av mätdata och komhanedon sker med enkla strängar i ASCII via seriell port, så det är ganska enkelt att skriva anpassade program för modulerna i alla populära programmeringsspråk. Exempelprogram ingår. Dessutom kommer en DLL drivrutin för användning med det programmeringsspråk som inte har något direkt stöd för seriella portar. Också alla kalibrering och konfigurering görs med enkla komhanedon från datorn via serieporten. Inkluderar ett Windows-program för denna användning.
Tillgängliga tillbehör inkluderar en utvecklingskit med skruvplintar för lastcell, temperatursensor och DB9-kontakt för RS232-porten.

Dimensioner
8,5 mm (H)
Driftstemperatur
- 40 til + 85 °C