Moxa Vport-2110 Restparti: en kanal videoserver

Vport-2110 Moxa

KAM-ETH1
5 600  SEK
Exkl. moms
Kvantitet
Fysiskt i lager  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

CAN-Eth1 är en kompakt inbyggt system med en analog videoingång. Servern är ansluten till ett Ethernet-nätverk och omvandlar videosignaler för webbilder via intern webbserver.
Användare kan få tillgång till en kamera som är ansluten till KAM-ETH från vilken dator som helst som är ansluten till LAN eller Internet.
KAM-ETH stödjer 10/100 Mbit Ethernet-anslutning och dial-in via externt ansluten modem.
Med KAM-ETH undvika dyr installation av koaxialkablar hela byggnader och platser. De analoga videobilder sänds helt enkelt via befintliga Ethernet LAN eller Internet.
KAM-ETH tillåter systemintegratörer att upprätta avancerade helautomatiska övervakningssystem som innehåller olika funktioner, inklusive kamerakontroll, videoinspelning och VMD (Video Motion Detection - ???? spela in videoklipp av rörelse) i kombination med digitala ingångar och reläutgångar. Det hela via en gemensam IP-baserat nätverk.
Den inbyggda webbservern ger full kontroll över varje kamera och alla videobilder och inspelningar. Den inbyggda e-post och FTP-klienter möjliggör automatisk överföring av videobilder till en e-postadress eller FTP-server. Detta kan underrättas om en sådan. en upptäckt rörelse i de övervakade områdena på PC, mobiltelefon eller haneddator