Temperatursensor med RS485, -20 till +60°C, Modbus RTU-gränssnitt, 14 bitars upplösning, kaskadkoppling

Temperaturgivare TST300V2 med RS485-gränssnitt
±0,13°C noggrannhet från +20°C till +60°C
14 bitars upplösning
2 x RJ45 för kedjekoppling till nästa sensor
IP20 tätat hölje
Låg energiförbrukning
Modbus adresstabell: se TST300 manual
Logga in på danbit.dk och tryck på DOWNLOADS

MODBUS RTU-gränssnitt

TST300
1 197  SEK
Exkl. moms
Kvantitet
Fysiskt i lager  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

TST300 är en precisionstemperaturgivare med MODBUS RTU-gränssnitt. Enheten behöver ingen extern strömförsörjning. Det är en utmärkt lösning för exakt temperaturövervakning och kontroll.
Temperatursensorn integrerar ett bandgap temperatursensorelement plus signalbehandling och ger en helt kalibrerad digital utgång. Temperaturgivaren är fabrikskalibrerad.
Den fokuserar på applikationer som kräver exakt temperaturövervakning - serverrum, kontor, livsmedelsbutiker, etc. Den är även lämplig för smarta kontorsapplikationer, såväl som för dataloggare och termostater.
Temperatursensorn ger hög mätnoggrannhet så låg som ± 0,13°C i intervallet +20 till +60°C. Den fungerar med 12-bitars precision från digital-till-analog-omvandlaren ombord. Strömförbrukningen är lägre än 5mA, medan matningsspänningen är från 4 till 5,5VDC.
TST300 kommunicerar med styrenheter via ett RS-485-gränssnitt. Varje sensor har ett unikt serienummer, vilket gör att flera sensorer kan använda samma RS-485-buss.
Den digitala temperatursensorn använder två RJ45-kontakter för ett enkelt sätt att koppla till nästa modul. Standard UTP/FTP LAN-kabel kan användas för sammankoppling mellan sensorerna och styrenheten.