X-Keys - 24 Key Programmerbart tangentbord för styrning KVM Switch, USB, Bakgrundsbelysning

USB Programmerbar knappsats för KVM-kontroll, 24 nycklar
USB HID
Skräddarsy för haneeetering av KVM Switch
Macroorks: Macroworks 3.1
Enkel och enkel programmering
arbetar med alla Operativsystem
Blått och rött adresserbart Bakgrundsbelysning
Mål: 147 x 97 x 24 mm

KEY-NUM-P24KVM
5 013  SEK
Exkl. moms
Kvantitet
På vägen in  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

Dessa programmerbara tangenter är optimerade för att styra en KVM-omkopplare och kan skicka vilken nyckelkombination som helst eller sträng av tangenttryckningar och minska operatörsfel och träningstid. Allt som en operatör kan göra på ett tangentbord kan replikeras och tilldelas en tydligt märkt nyckel. Dedikerade nycklar maximerar effektivitet och minskar träningstiden.

Obs! KVM-X-tangenter Skicka rena USB HID-tangentbordskoder och är endast avsedda för användning med hårdvara som inte har ett traditionellt operativsystem bakom dem (som en kvm) . Om X-tangenterna är anslutna direkt till en Windows, OS X eller Linux-dator, kan våra vanliga X-nyckelprodukter vara bättre lämpade för att passa dina behov.
Många förenklade elektroniska enheter som KVM-omkopplare är inte kompatibla med komposit USB-enheter. Ju fler slutpunkter på en komposit USB-enhet kan förvirra som våra vanliga X-tangenter. Den här versionen av vår firmware emulerar det rena USB-tangentbordet för att säkerställa kompatibilitet med sådana enheter.

Speciellt utformad för att fungera med KVM-switchar
Lätt att programmera och Duplicera
Ingen programvara krävs för Drift
Den här versionen av våra X-tangenter XK-24 är konfigurerad att fungera med KVM-switchar (tangentbordsväte) för att styra flera datorer från en enda arbetsstation. Vårt gratis Windows-baserade programmeringsverktyg gör det enkelt att tilldela tangenttryckningar, nyckelkombinationer och strängar (med eller utan modifierare) till tydligt märkta, dedikerade nycklar. X-tangenterna emulerar ett vanligt USB-tangentbord och eliminerar problem med de flesta kvm ingångsbegränsningar.

Programmering kan sparas som en fil och enkelt kopieras till flera X-tangenter för flera stationer. Programmering inkluderar bakgrundsbelysningsnivå och färg (blå, röd eller kombination).

Anpassa enkelt ett ingångsknapp med professionellt tryckta nycklar, blockerare eller gjutna tangentbordslokaler.

x Keys Planering PDF

Vad skulle du lägga på en x-nycklar? Testa några layouter med vår redigerbara PDF-planering. Redigera online eller nedladdning. Öppna PDF-filen, klicka på någon tangent och skriv. Skriv ut resultatet med 100% för ett fullskaligt fotavtryck. Hämta XK-24 Planeringsguide här eller Landskap XK-24 Schemaläggningshaneeedbok här.

Farve
Black
Övrig
HID Boot Keyboard
Dimensioner
147mm x 97mm x 24mm
Driftstemperatur
-20 to 60 C
Forsyning
USB port, nominal voltage - 5 VDC
Funktioner
Programmable
IP-Tæthed
IP 40, typical indoor office environment
LED
24 blue and 24 red LEDs, individually addressable
OS SUPPORT
Any OS supoprting USB HID keyboard: Windows, Mac, Linux, Android
Software
MacroWorks 3.1 for Windows (XP or newer)
Stik
Wired USB 2.0 standard “A” plug
Tastatur/mus
24 single keys + programming button
Tilslutning
USB
Vikt
285 g